turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jak B8 to liźnięte przodem i od razu robic na polifta - taki mam plan Ceny takowych atrakcyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Prawda jest taka że za dobre auto w niemcowni trza odpowiednio zapłacić... Tylko polskie cfaniako handlarze nasz przyzwyczaili do niskich cen... Ale stan tych aut odpowiada doskonale cenie... I tyle... Promocje tylko w biedronce... A c z y wybrać dopasione B7albo golasa B8 to już kwestia gustu i upodobań Naciapane z Z2 Oczywiście, że B8 i rezanieeeee No pewnie. Po co komu stare wypasione b7 Stanley kiedy robimy trasę na Rzeszów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Prawda jest taka że za dobre auto w niemcowni trza odpowiednio zapłacić... Tylko polskie cfaniako handlarze nasz przyzwyczaili do niskich cen... Ale stan tych aut odpowiada doskonale cenie... I tyle... Promocje tylko w biedronce... A c z y wybrać dopasione B7albo golasa B8 to już kwestia gustu i upodobań Naciapane z Z2 Oczywiście, że B8 i rezanieeeee No pewnie. Po co komu stare wypasione b7Stanley kiedy robimy trasę na Rzeszów? Oczywiście = to tylko moje zdanie jak bym się znalazł przed takim wyborem (ja stanąłem przed wyborem czy B8 przed-lift czy 20k więcej i lift - wybrałem to drugie i nieźle się narezałem, aby było przyjemnie wejść do garażu z rana i powiedzieć ....ale mam zajefajne auto). Większość klubowiczów na forum ma starze modele i dla większości z nich to są właśnie te wymarzone mega porezane auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Punkt widzenia, zależy od punku siedzenia Panowie Prawda jest taka że za dobre auto w niemcowni trza odpowiednio zapłacić... Tylko polskie cfaniako handlarze nasz przyzwyczaili do niskich cen... Ale stan tych aut odpowiada doskonale cenie... I tyle... Promocje tylko w biedronce... A c z y wybrać dopasione B7albo golasa B8 to już kwestia gustu i upodobańNaciapane z Z2Oczywiście, że B8 i rezanieeeee No pewnie. Po co komu stare wypasione b7Stanley kiedy robimy trasę na Rzeszów? Pajda, jutro może się wiele wyjaśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Punkt widzenia, zależy od punku siedzenia Panowie Raczej od posiadanych pinidzy na auto. Mnie się zjebiście podoba polift A5 full nie mówiąc już o A6 cubera, ale nie ta liga. Choć pieniądz nieraz jest w życiu, a nieraz go nie ma. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Sensei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Stanley po podwyżke jutro idziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Punkt widzenia, zależy od punku siedzenia Panowie Raczej od posiadanych pinidzy na auto. głównie od tego to zależy Stanley po podwyżke jutro idziesz ? Nie. Jak kupię auto to nie piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To raczej nie kupisz auta hahaha nie zrezygnujesz a piwerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Stanley jak co to jestrzech w gotowosci, dajesz znaka i jademy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Stanley jak co to jestrzech w gotowosci, dajesz znaka i jademy co to znaczy trzech ? chyba do flachy To raczej nie kupisz auta hahaha nie zrezygnujesz a piwerka nie znasz mojej silnej woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 i psssyt po robocie ...ładna ta b7 Ja jakbym nie wrzucił "tych" piniondzorów w chate, to bym jeździł teraz nowym b9 , a tak mam pra pra dziadka b9 ...staruszek, ale daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley jak co to jestrzech w gotowosci, dajesz znaka i jademy Chętnie mogę się przejechać z Wami [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley jak co to jestrzech w gotowosci, dajesz znaka i jademyco to znaczy trzech ? chyba do flachy Chyba miało być jest żech na tel pisze i czasami coś słownik nie kuma moich myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley jak co to jestrzech w gotowosci, dajesz znaka i jademyco to znaczy trzech ? chyba do flachy Chyba miało być jest żech na tel pisze i czasami coś słownik nie kuma moich myśliGuy [emoji12] Miało być yhy. Do d*py ten słownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley tam na pw masz zamówienie , pykniesz mi to [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pin. Po drugie zawsze się przydaTym tylko obsluzysz liczniki VDO , Jaegera nie obsluguje.Dlatego pytałem. A co byś polecił w cebulackiej kasie. Mam jagera w A3...Z tym jest loteria ale predzej vagtacho urobi jeagera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley tam na pw masz zamówienie , pykniesz mi to [emoji3] dawno zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley tam na pw masz zamówienie , pykniesz mi to [emoji3] Ten INO zamawia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi