pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley jak ta czerwona jademy po nią?
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley jak ta czerwona jademy po nią? w sobotę albo niedzielę PS. Kupię światła ledowe z avanta na tył z A6C6
morsik26 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Stanley jak ta czerwona jademy po nią?w sobotę albo niedzielęPS. Kupię światła ledowe z avanta na tył z A6C6 No to Stanley będziesz miał piękna furę [emoji3]
morsik26 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jeszcze nic nie wiadomo Coś czuje że będzie Twoja [emoji3]
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jeszcze nic nie wiadomo No jak ją sprawdzisz i bydzie git to bier bo ładna!
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Na moich oczach kobita Dodge'm zaorała mi dzisiaj po zdesiu z S4 Gdybym nie stał 10 metrów od auta to pojechałaby w piz*u
horny devil Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Na moich oczach kobita Dodge'm zaorała mi dzisiaj po zdesiu z S4 Gdybym nie stał 10 metrów od auta to pojechałaby w piz*u To się odkujesz trochę
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Powiedziałem jej 600 i nie ma tematu, ale się uparła na kwity, no to będzie z jej OC szarpane
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Turzol wiem, że to boli ale jak to mówią... Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... :wink4; Powiedziałem jej 600 i nie ma tematu, ale się uparła na kwity, no to będzie z jej OC szarpane No chciała to ma. Brawo ONA
horny devil Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zagnieciony czy do odratowania??
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zagnieciony czy do odratowania?? Tylko przytarty, na dobrą sprawę ja bym to spolerował ale i tak planowałem go malować więc nie ma tego złego
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Turzol wiem, że to boli ale jak to mówią... Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... :wink4; Powiedziałem jej 600 i nie ma tematu, ale się uparła na kwity, no to będzie z jej OC szarpane No chciała to ma. Brawo ONA Po to płaci ubezpieczenie żeby z niego korzystać. Tez bym tak zrobił
Rekomendowane odpowiedzi