Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe niemogę podpowiadać hehe :gwizdanie: wkońcu tu chodzi o browarek :wink4:

już się tak niechwal swoim sprzętem :tongue4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie dawaj podpowiedź[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 20:54_________________________________________________szukac baby jak dziury w plocie[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 20:54_________________________________________________? :mysli:

Opublikowano

odgaduje rebus : "baby to ch*je" :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 20:55_________________________________________________ :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

tu było hasło za które mam browca u Kędziora :naughty:

:banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan1: :banan1: :banan1::banan: :banan: :banan:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 20:57_________________________________________________rządze :punk:

Opublikowano

odgaduje rebus : "baby to ch*je" :polew: :polew:

hehe to niejest poprawna odpowiedz na rebus :tongue4:

ale powiedzenie niezle :polew: :polew: :polew:

Oko niemogę dać podpowiedzi hehe niech inni też spróbują :polew:

chemiczni braciszkowie są prze ostrzy :evil:

nom PDG dobre mają biciory :naughty:

Opublikowano

odgaduje rebus : "baby to ch*je" :polew: :polew:

hehe to niejest poprawna odpowiedz na rebus :tongue4:

ale powiedzenie niezle :polew: :polew: :polew:

Oko niemogę dać podpowiedzi hehe niech inni też spróbują :polew:

chemiczni braciszkowie są prze ostrzy :evil:

nom PDG dobre mają biciory :naughty:

a ta druga odpowiedź ? :kox:
Opublikowano

Baba plus dziura w płocie = seks z babą przez dziurę :naughty:

Opublikowano

chemicalsi MISTRZ :seksiasty:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 21:03_________________________________________________

Keżor wymiatasz zgadłeś :good::polew: :polew: masz u mnie browara :wink4:

to ubieraj sie , będe za 20minut :decayed:
Opublikowano

Keżor wymiatasz zgadłeś :good::polew: :polew: masz u mnie browara :wink4:

Bulczas widać że ty tylko o jednym zboczeńcu :decayed:

dobry kawałek znacie? :tongue4:

http://www.youtube.com/watch?v=L6hoDZJ2urg

zaj..ty klasyk :kox:

Opublikowano

ty naprawde chcesz żebym tą szkołe zostawił :polew: :polew: k**wa Keżor jutro od rana do 20 mam zajęcia :( no mógłbym nieiść w sumię na matme czyli miał bym na 11 ale i tak bym niemiał jak jechać i tak bo po pijaku niepojadę :polew::confused4:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

akurat ten kawałek mi się za bardzo niepodoba :confused4:

Opublikowano

ty naprawde chcesz żebym tą szkołe zostawił :polew: :polew: ku***a Keżor jutro od rana do 20 mam zajęcia :( no mógłbym nieiść w sumię na matme czyli miał bym na 11 ale i tak bym niemiał jak jechać i tak bo po pijaku niepojadę :polew::confused4:

to powyrywamy panny na trzeźwo :polew: :polew: i wrócisz o 23 do dom :polew: :polew:

idzie ktoś jeszcze ? tym co już mają wyrwane i mieli by wyje*ane nieproponuje :decayed:

Opublikowano

ty naprawde chcesz żebym tą szkołe zostawił :polew: :polew: ku***a Keżor jutro od rana do 20 mam zajęcia :( no mógłbym nieiść w sumię na matme czyli miał bym na 11 ale i tak bym niemiał jak jechać i tak bo po pijaku niepojadę :polew::confused4:

to powyrywamy panny na trzeźwo :polew: :polew: i wrócisz o 23 do dom :polew: :polew:

idzie ktoś jeszcze ? tym co już mają wyrwane i mieli by wyje*ane nieproponuje :decayed:

yhy o 23 ale na drugi dzień chyba :gwizdanie:

Keżor wiesz że ja nieumiem na trzeźwo :confused4: dobrze wiesz jak by się to skończyło :decayed:

Opublikowano

akurat ten kawałek mi się za bardzo niepodoba :confused4:

widać w teledysku Miuosha , pseudoraper że aż mi go szkoda , bo chodziłem z nim do gimnazjum prywatnego (bo mnie z publicznego chceli wy***ać za stosunek do nauczycieli :tongue4: ) , koleś ogólnie srał kasą i sie mega lansował , dostł od rodziców drogi sprzęt zaczął tworzyć rap o tym jak mu jest ciężko żyć w biedzie :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 21:14_________________________________________________
:wink4:
Opublikowano

yhy o 23 ale na drugi dzień chyba :gwizdanie:

Keżor wiesz że ja nieumiem na trzeźwo :confused4: dobrze wiesz jak by się to skończyło :decayed:

heheh ale jak byś się napił tylko z krate browarów to rano nie miał byś kaca :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Keżor usuń odpowiedz na mojego rebusa żeby inni niewidzieli :gwizdanie:

hmm krate browarów tylko :mysli: