diman Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dimek Szwagier za te tepy to ci powinien Nie miał odwagi ale normalnie goni
Tomi_81 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Co to są za felgi na tej czerwonej b7? Felgi RS6 http://allegro.pl/nowe-felgi-151-pompei-audi-20-cali-a3-5x130-rs6-i6092013610.html
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Stasiu, gratulacje, teraz kupuj dobre AC i możesz śmigać, ciekawe czy będziesz zadowolony z tych kółek na swoim B7 bo mi jakoś ten wzór nie podchodził na moim trupie, ale kolor masz piękny
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Hi No proszę jakie zmiany Gratulacjony bryki stanley
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Bryka ideał, fajnie że szwarc pakiet a nie chrom. Dodaje to uroku w tym lakierze. Gratki Stasiu!
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki. W sumie to tylko nowszy kawałek blachy Stasiu, gratulacje, teraz kupuj dobre AC i możesz śmigać, ciekawe czy będziesz zadowolony z tych kółek na swoim B7 bo mi jakoś ten wzór nie podchodził na moim trupie, ale kolor masz piękny Rejestrację i ubezpieczenie miałem już ogarniete w środę felga mi się zawsze podobała. Narazie zostaje.Zrobione pierwsze 300km. Trochę miasta i autostrada z prędkością 150-160. Spalanie wg fis 9.2l. Program musi być. W porównaniu do B5 to to nie jedzie :/
PiterA4 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki. W sumie to tylko nowszy kawałek blachy Stasiu, gratulacje, teraz kupuj dobre AC i możesz śmigać, ciekawe czy będziesz zadowolony z tych kółek na swoim B7 bo mi jakoś ten wzór nie podchodził na moim trupie, ale kolor masz piękny Rejestrację i ubezpieczenie miałem już ogarniete w środę felga mi się zawsze podobała. Narazie zostaje.Zrobione pierwsze 300km. Trochę miasta i autostrada z prędkością 150-160. Spalanie wg fis 9.2l. Program musi być. W porównaniu do B5 to to nie jedzie :/ a co z b5?? sprzedana?? sorki ale dawno mnie tu nie było
oprych Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Stan gratki czerwonej petardy Na moje oko najlepszy kolor w tej budzie co nie zmienia faktu ze drugi raz B7 bym nie kupil chyba ze w wersji RS. Ale fakt przepasc z b5 jest Co nie zmienia faktu graty fury Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez oprych
Horneth Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Widziałem i musze przyznać że jest mega auto.
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 To zdrowie pod te czerwona strzałe. Czerwony jest zawsze szybszy[emoji6]
ucho.77 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zdrowie Czerwony jest zawsze szybszy to prawda
Horneth Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pajda ale słyszałem że i ty coś dla siebie znalazłeś hehe Ja też zaraz zrobie psyt pod te nowe auto na osiedlu lecz wpierw umyje moje padło na Nikiszu bo od rana Dorota mnie ciągała po sklepach...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dziwię się, że Pajda tej bety nie zaliczkowal PS. Nie wytrzymałem i byłem się karnac po mieście ; ). Czekam jak będzie mokro żeby sprawdzić napęd. Na suchym nie ma tej frajdy, ale dziwię się teraz sobie, że Tak długo jeździłem ośką...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Psyt Dzięki Panowie. Będzie konkret flacha, co by bezawaryjnie jezdzilo te kilka lat
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dziwię się, że Pajda tej bety nie zaliczkowal PS. Nie wytrzymałem i byłem się karnac po mieście ; ). Czekam jak będzie mokro żeby sprawdzić napęd. Na suchym nie ma tej frajdy, ale dziwię się teraz sobie, że Tak długo jeździłem ośką... Panowie to jest miazga, fotele komforty miazdza suty! to jest przepaść do mojej staruszki b6 Wsiadłem odpaliłem i co? k**wa musze ja mieć!!! [emoji7] Naj pozniej za rok! Kosmos 3.0 w automacie w xdrive i do tego kombi w pelnym m pakiecie. To jest to co właśnie robi to wow jak na to patrze[emoji4] PS. Chyba zadzwonię jutro do miszela czy klient ja odebrał [emoji2] PS. Szkoda tylko że mam tylko jedno foto [emoji22]
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pajda )) PS. Mnie, te komfortu za mocno scisnely w żebrach [emoji12]
Rekomendowane odpowiedzi