morsik26 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Może ktoś będzie chętny... http://olx.pl/oferta/sprzedam-cb-radio-canva-CID5-IDfuct9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Caputa Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Pozdrowionka dla kolegi z B6 kombi ST9099E ;-) musisz częściej w góry wpadać ;-) dobra jazda do Milowki :-) Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Cześć Quwa miało być pięknie a wyszło jak zawsze i weekend w Hanowerze uj trafił Helmuty drogi pozamykali Pozdrowionka dla kolegi z B6 kombi ST9099E ;-) musisz częściej w góry wpadać ;-) dobra jazda do Milowki :-)Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Jeżeli czarny awant to Jaro.Co tydzień lata do Milówki bo rodzice tam mieszkają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Caputa Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jeżeli czarny awant to Jaro.Co tydzień lata do Milówki bo rodzice tam mieszkają Tak dokładnie czarny avant To żebym wiedział to bym go po prosił żeby nie wysyłał ramek, a sam bym odebrał od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Siema z wieczorka ludziska! Muszę się pożalić! Dostałem ostrzeżenie za podbijanie wątku w dziale sprzedam... Nie do wiary! Moderatorzy wiedzą co robią to nie ma co dyskutować! ALe to widać bardzo poważne ostrzeżenie bo w związku z tym jestem moderowany przez 15 dni... Czytając czasem wypowiedzi wulgarne, chamskie teksty w niektórych wątkach to się zastanawiam czy rzeczywiście i Nasze forum nie zaczyna być upolityczniane jak media, etc. skoro tamci nie dostają ostrzeżeń a ja je dostałem! P.S. Info do moderatorów: Edytowałem post (skasowałem dwukropka na końcu posta) bo brzydko wyglądało wg mnie! Edytowane 7 Maja 2016 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Także tego... Nie pogadamy normalnie bo KAŻDY mój post jest umieszczony w kolejce moderacyjnej - ale swoją drogą jak to ładnie nazwano! Fiu fiu... Co tam z wieczorka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 to psyt PS. Felgi w poniedziałek idą do malowania teraz jeżdżę wygodnie na 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Psyt pany Akjam zgodzę się z tobą,rrobi się masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 pyrsk akjam ...Tyś jes Łobuz jeden Siema z wieczorka ludziska! Muszę się pożalić! Dostałem ostrzeżenie za podbijanie wątku w dziale sprzedam... Nie do wiary! Moderatorzy wiedzą co robią to nie ma co dyskutować! ALe to widać bardzo poważne ostrzeżenie bo w związku z tym jestem moderowany przez 15 dni... Czytając czasem wypowiedzi wulgarne, chamskie teksty w niektórych wątkach to się zastanawiam czy rzeczywiście i Nasze forum nie zaczyna być upolityczniane jak media, etc. skoro tamci nie dostają ostrzeżeń a ja je dostałem! P.S. Info do moderatorów: Edytowałem post (skasowałem dwukropka na końcu posta) bo brzydko wyglądało wg mnie! nabroiłeś i tyle .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 im dłużej jeżdżę tą słabą benzyną, tym bardziej tęsknię za starym, poczciwym, nieźle się odpychającym dieslem Bęzie trzeba iść w moc szybciej niż myślałem dzisiaj ścigałem się z VW Polo A dzisiaj tekst mojego Ojca : - zrobiłeś już chipa ? - nie - to dlaczego tyle czekasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 1.0 CI dopiekł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 1.0 CI dopiekł? musiało tam siedzieć coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Psyt pany Akjam zgodzę się z tobą,rrobi się masakra No a Ty też coś miałeś jakąś akcje? pyrsk akjam ...Tyś jes Łobuz jeden Siema z wieczorka ludziska! Muszę się pożalić! Dostałem ostrzeżenie za podbijanie wątku w dziale sprzedam... Nie do wiary! Moderatorzy wiedzą co robią to nie ma co dyskutować! ALe to widać bardzo poważne ostrzeżenie bo w związku z tym jestem moderowany przez 15 dni... Czytając czasem wypowiedzi wulgarne, chamskie teksty w niektórych wątkach to się zastanawiam czy rzeczywiście i Nasze forum nie zaczyna być upolityczniane jak media, etc. skoro tamci nie dostają ostrzeżeń a ja je dostałem! P.S. Info do moderatorów: Edytowałem post (skasowałem dwukropka na końcu posta) bo brzydko wyglądało wg mnie! nabroiłeś i tyle .... Heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 to psyt PS. Felgi w poniedziałek idą do malowania teraz jeżdżę wygodnie na 17" Gdzie będziesz malował? I które felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 1.0 CI dopiekł? musiało tam siedzieć coś większego 1.4 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi