Kędzior Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Lubelski full jest spoko a mnie to zabija tekst jak i teledysk mnie rozwala pełen respect i z jakim rozmachem zrobione ...chrupie czipsy popijam rum... :gwizdanie: przesłali mi wszsytkie swoje utwory na maila tutaj coś na rozluźnienie http://www.youtube.com/watch?v=etCBH6HIbyQ&feature=related[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 00:00_________________________________________________ zdupiam spać , bo to już nie moje klimaty za mały bass? :polew:
OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 zdupiam spać , bo to już nie moje klimaty narka
Kędzior Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 NO spoko kawałki... :polew: :polew: muzyczny piątek tylko na SpotyKatowickieFM :polew: :polew:
akjam Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 NO spoko kawałki... :polew: :polew: muzyczny piątek tylko na SpotyKatowickieFM :polew: :polew: No lepiej nigdzie chyba nie grają... :kox: ja też spadam Panowie do zobaczyska [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 00:11_________________________________________________Ja tam zrobię sobie przerwę w pracy... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 coś na wesoło :polew: http://www.youtube.com/watch?v=a6Vbcy1F-kQ
akjam Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 coś na wesoło :polew: http://www.youtube.com/watch?v=a6Vbcy1F-kQ Co on qr** je!?? :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Akjam niewiem mnei niepytaj :polew: zbieram się bo wkońcu do tej szkoły niepójdę
akjam Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Akjam niewiem mnei niepytaj :polew: zbieram się bo wkońcu do tej szkoły niepójdę No to zbieraj się żebyś nie zaspał bo jak sprawdzaja obecność to co zrobisz? :polew:
Bulczas Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Pucek nie czytaj tego spamu bo nie warto A tak w ogóle to
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Pucek nie czytaj tego spamu bo nie warto A tak w ogóle to :polew: szczerze? przeczytałem dwie ostatnie strony, to mi wystarczy chyba trzeba powoli się zbierać spać
Bulczas Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Pucek nie czytaj tego spamu bo nie warto A tak w ogóle to :polew: szczerze? przeczytałem dwie ostatnie strony, to mi wystarczy chyba trzeba powoli się zbierać spać Ja dziś nie śpię pier...le Ok 10 i tak jadę przymierzyć felgi Uprzedzam pytanie nie pokażę jakie
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Pucek nie czytaj tego spamu bo nie warto A tak w ogóle to :polew: szczerze? przeczytałem dwie ostatnie strony, to mi wystarczy chyba trzeba powoli się zbierać spać Ja dziś nie śpię pier...le Ok 10 i tak jadę przymierzyć felgi Uprzedzam pytanie nie pokażę jakie nooo doooobra, nie to nie, prosił się nie będę, ale też się nie pogniewam jak wyślesz mi linka na gg ja też się zastanawiałem czy iść spać, ale po południu mam pełny dom gości - bracik ma 18-stkę będę znów pił
akjam Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 dOBRY! Ja już powoli kończę zmianę i do domku.
Bulczas Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Pucek nie czytaj tego spamu bo nie warto A tak w ogóle to :polew: szczerze? przeczytałem dwie ostatnie strony, to mi wystarczy chyba trzeba powoli się zbierać spać Ja dziś nie śpię pier...le Ok 10 i tak jadę przymierzyć felgi Uprzedzam pytanie nie pokażę jakie nooo doooobra, nie to nie, prosił się nie będę, ale też się nie pogniewam jak wyślesz mi linka na gg ja też się zastanawiałem czy iść spać, ale po południu mam pełny dom gości - bracik ma 18-stkę będę znów pił Coś tam pstryknę pewnie Tylko się nie upij jak zwykle :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 06:40_________________________________________________ Teraz my im narobimy trochę spamu do czytania
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 dOBRY! Ja już powoli kończę zmianę i do domku. Akjam, o ile dobrze pamiętam to poszedłeś do pracy na 20:00...a teraz piszesz że powoli kończysz... czy Ty pracujesz w burdelu? [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 06:42_________________________________________________ Pucek nie czytaj tego spamu bo nie warto A tak w ogóle to :polew: szczerze? przeczytałem dwie ostatnie strony, to mi wystarczy chyba trzeba powoli się zbierać spać Ja dziś nie śpię pier...le Ok 10 i tak jadę przymierzyć felgi Uprzedzam pytanie nie pokażę jakie nooo doooobra, nie to nie, prosił się nie będę, ale też się nie pogniewam jak wyślesz mi linka na gg ja też się zastanawiałem czy iść spać, ale po południu mam pełny dom gości - bracik ma 18-stkę będę znów pił Coś tam pstryknę pewnie Tylko się nie upij jak zwykle :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 06:40_________________________________________________ Teraz my im narobimy trochę spamu do czytania ja miałem na myśli żebyś teraz mi podesłał linka do felg odnośnie picia, przecież ja nie pijam dużo, wręcz za mało i zbyt rzadko :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 dOBRY! Ja już powoli kończę zmianę i do domku. Akjam, o ile dobrze pamiętam to poszedłeś do pracy na 20:00...a teraz piszesz że powoli kończysz... czy Ty pracujesz w burdelu? No wszystko byś chciał wiedzieć...
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 dOBRY! Ja już powoli kończę zmianę i do domku. Akjam, o ile dobrze pamiętam to poszedłeś do pracy na 20:00...a teraz piszesz że powoli kończysz... czy Ty pracujesz w burdelu? No wszystko byś chciał wiedzieć... noooo bo to jakaś nie normalna praca jak walisz tyle godzin :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 dOBRY! Ja już powoli kończę zmianę i do domku. Akjam, o ile dobrze pamiętam to poszedłeś do pracy na 20:00...a teraz piszesz że powoli kończysz... czy Ty pracujesz w burdelu? No wszystko byś chciał wiedzieć... noooo bo to jakaś nie normalna praca jak walisz tyle godzin :gwizdanie: Zwykła 12ka z przerwą na spanie... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi