Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się dowiadywałem o sam rozrząd do 2.4 to śpiewali od 3.5-4.5k za same części i uszczelniacze do rozrządu, a gdzie filtry, oleje, płyny, geometria, robota mechanika który musi wyciągać silnik, pewnie jeszcze coś wyjdzie, więc koło 6k jak nie więcej trzeba liczyć :facepalm:

Swoją drogą, tyle to wychodzi rozrząd w 3.0 TDI a jedzie bez porównania, ktoś napisze że wtryski padają, okej, ale na gazior do 2.4 też trzeba wyłożyć więc jak dla mnie średnio dobra opcja, jak już to brać 2.0tdi i jeździć na emeryta :wink:

Tyś mnie na emeryta w Zatorze nie wyglondoł :grin:

Dlatego mam 3.0 TDI :decayed:

Ps. Skręciło by się coś... :kox:

oszalałeś......ja dziś ledwo piwo wypiłem

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak się dowiadywałem o sam rozrząd do 2.4 to śpiewali od 3.5-4.5k za same części i uszczelniacze do rozrządu, a gdzie filtry, oleje, płyny, geometria, robota mechanika który musi wyciągać silnik, pewnie jeszcze coś wyjdzie, więc koło 6k jak nie więcej trzeba liczyć :facepalm:

Swoją drogą, tyle to wychodzi rozrząd w 3.0 TDI a jedzie bez porównania, ktoś napisze że wtryski padają, okej, ale na gazior do 2.4 też trzeba wyłożyć więc jak dla mnie średnio dobra opcja, jak już to brać 2.0tdi i jeździć na emeryta :wink:

Starzejesz się :)

Doszły mnie słuchy że znowu zbliżają się żniwa :grin::facepalm:

Opublikowano

Starzejesz się :)

Doszły mnie słuchy że znowu zbliżają się żniwa :grin::facepalm:

nic mnie to nie interesuje ! w ogóle !

ps poszła mi połowa - tak tragicznie nie było od początku Zatoru

ładny :kox:

ino że Vał Wej odnajdziesz się w nim ?

to i tak nie na moje progi ale fajny, szkoda, że nie Audi :P

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

nie zagaduj :decayed:

Opublikowano

Pajda...

otomoto.pl/oferta/audi-a3-sline-2-0tdi-143-ps-xenon-skora-webasto-bose-schwarz-pakiet-ideal-ID6yigdJ.html

Naciapane z Z2

Opublikowano

Cześć

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polska mistrzem Polski ;) ;), powitać

Opublikowano

Dlaczego usunoles mojego posta z watku zator! i dla czego on juz jest zamknięty?
Opublikowano (edytowane)

Dlaczego usunoles mojego posta z watku zator! i dla czego on juz jest zamknięty?
Pajda to Chyba ja się przyczyniłem tą fotką.... Cenzura jak w TVN... ;-) żony fora śledzą... Sanseia przeprosiłem na PW żeby nie było... Moja fota też kiedyś była jak spałem prawie pod ławką i co... Śmialiśmy z niej z puckiem bo on mi ją zapodał... Fajnie to wspominam... Ale skoro takie zasady to trza uszanować.

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Zator się skończył więc zamknąłem :hi:

Opublikowano

Panowie. szybki szpil. na www.stip.pl jest konkurs. znaczy bedzie za jakies 30minut. bo wlasnie ustalamy zasady. dwie pierwsze osoby kupujace produkty za 650zl dostana bilet na mecz polska-ukraina. konkurs jest pewny. sklep jest nowy i malo osob wchodzi. sa jeszcze dwa bilety. wartosc biletu to 5stowek jakies.

aha. poczekajcie z zakupem w razie co az pojawi sie info o konkursie:)

Opublikowano

Zator się skończył więc zamknąłem :hi:

Odpowiedziałeś na pytanie tylko w połowie :decayed: dyplomata

Opublikowano

Można zapytać Senseia czy chce aby otworzyć wątek i przywrócić posty..... :naughty:

Opublikowano

Można zapytać Senseia czy chce aby otworzyć wątek i przywrócić posty..... :naughty:

Ja tu nie mowie o zdjęciach, tylko tekście.
Opublikowano

Ja tu nie mowie o zdjęciach, tylko tekście.

musiał to Solorz zakodować :wink: