ucho.77 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dojechali czas na Jak narazie asistans nie było potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dojechali czas na [emoji481] Jak narazie asistans nie było potrzebne Jeszcze powrót... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Które strony ? też wyjeżdżam ale dopiero w sierpniu..Międzyzdroje i okoliceTo się może spotkamy bo ja jutro będę w tych okolicach Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 No to meczyk powoli czas zacząć ...psssyt... Wysłane z komórki...na węgiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Które strony ? też wyjeżdżam ale dopiero w sierpniu..Międzyzdroje i okoliceTo się może spotkamy bo ja jutro będę w tych okolicach Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Fona masz to dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Gooooooll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Chlory żyjecie Zdrowie za mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Chlory żyjecie Zdrowie za mecz Same alkony [emoji12] My tylko tacy porządni jesteśmy [emoji13] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 k**wa pazury obgryzione, prawie zawał serca, mimo iż wcześniej szydziłem z naszego zespołu ,muszę przyznać dobrą robotę robią, trochę szczęścia ale liczy się wynik no i Pilsnerek pod tą okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zdrowie kurtki przeciwdeszczowe zabrane i długie spodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zdrowie I Wasze Ucho ciepło macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 He he ciepło jak w kurtka są No to pod ten grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zdrowie I Wasze Ucho ciepło macie ? Mamy ciepło. Deszczu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 To git , że pogoda podpasowała [emoji482] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Artur temperatura jest git i nawet do morza da się wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Da sie da kapac, my dzis z Jastarni wrocilismy (wspolczuje ludziom stania w tym ~40km korku dzisiaj przed Władkiem). Wczoraj godzina 22:40 i jeszcze jasno bylo, a zachodzik wczoraj piekny byl. na ten tydzien pogoda tez sie piekna zapowiada, wiec chlopaki sie zgrzeją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jaka temp wody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Które strony ? też wyjeżdżam ale dopiero w sierpniu..Międzyzdroje i okoliceTo się może spotkamy bo ja jutro będę w tych okolicach Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Fona masz to dzwońOki. Gdzieś około 13-14 powinienem być już na miejscu. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Jaka temp wody ?pewnie 7 do 9 [emoji23] Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi