walada1987 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A szkoda Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ucho dzięki za klucze. Sorki że tak długo je trzymałem. A za ten załącznik to masz przeje... Nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 http://demotywatory.pl/4669096 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid P. Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Panowie troche nie jestem w temacie ale sa aktualne jeszcze jakies spoty Katowice i okolice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Panowie troche nie jestem w temacie ale sa aktualne jeszcze jakies spoty Katowice i okolice? W każdy wtorek -> info w I poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeno Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post, ale do rzeczy. Stanley mam pytanie odnośnie rybek. Czy niskie zawieszenie w a4 jest duzym problemem w dojezdzie pod zbiornik? Czy raczej bezpiecznie jest zostawić auto na parkingu i z buta targać sprzęt? Co prawda planuję zakup dopiero w przyszłym roku, ale od jakiegoś czasu obserwuję tematy na forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Panowie troche nie jestem w temacie ale sa aktualne jeszcze jakies spoty Katowice i okolice? W każdy wtorek -> info w I poście http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-x-sline-170ps-quattro-xenon-skora-chrom-pakiet-170tys-km-unikat-ID6yk5VB.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post, ale do rzeczy. Stanley mam pytanie odnośnie rybek. Czy niskie zawieszenie w a4 jest duzym problemem w dojezdzie pod zbiornik? Czy raczej bezpiecznie jest zostawić auto na parkingu i z buta targać sprzęt? Co prawda planuję zakup dopiero w przyszłym roku, ale od jakiegoś czasu obserwuję tematy na forum. Pozdrawiam. Nie kupuj audi, kup jeepa [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Panowie rozebralem grzane fotele, zeby przelozyc pół skóre i w jednym miejscu mata grzewcza jest przepalona. Czy ktos wie z czego jest ta "grzalka" co idzie w matach, czym by mozna zastapic ten przepalony odcinek?? Ewentualnie moze ma ktos gdzies jakąś mate z byle jakiego auta, zeby "przeszczepic" ten upalony fragment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Kto dzisiaj będzie? Edytowane 5 Lipca 2016 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 ja będę rodzinnie, planuje podejść tam na parking na pizze - wczoraj tamtędy spacerowaliśmy, zerknąłem ludziom do talerza i wyglądały zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Pizze będę jadł w robo i jak mi się uda wyjśc wcześniej to przybędę! P.S. Właśnie rozmawiałem z Michałem Pazdanem, Wybiera się na zasłużone wakacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Hm... Będzie ktoś bo nie wiem czy coś kombinować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom171 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 ja juz jestem ale pustoooo, a bagaznik pelny zakupow wiec jak sie nikt nie zjawi to uciekam za pol h podupcyłem godziny? ajjjjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 My zaraz wyjezdzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi