oprych Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 potrzeba mi płyte główna z rns-e - posiada ktoś lub rns-a w częściach ????
Ravu Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Panowie taka sytuacja rozerwałem oponę na dziurze na prywatnej drodze. Idzie to jakoś odzyskać koszta?
stanley Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Panowie taka sytuacja rozerwałem oponę na dziurze na prywatnej drodze. Idzie to jakoś odzyskać koszta? w życiu
oprych Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 ravu - tak to jest jak się jeździ nie zglebowanym autem - jakbyś leżał niżej to byś uważał - a tak zapier.................... i jak nie było policji i protokołu to raczej nic nie ugrasz jak była policja to może drogą sądową coś ci się uda wyskubać
Miszka82 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Panowie taka sytuacja rozerwałem oponę na dziurze na prywatnej drodze. Idzie to jakoś odzyskać koszta? w życiu czuli musisz umrzeć i wtedy działaj Arturo najlepszego
Ravu Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 ravu - tak to jest jak się jeździ nie zglebowanym autem - jakbyś leżał niżej to byś uważał - a tak zapier.................... i jak nie było policji i protokołu to raczej nic nie ugrasz jak była policja to może drogą sądową coś ci się uda wyskubać Psiarnia była, ale droga jest prywatna, także nic mi nie dali. Jutro idę do właściciela.
pajda Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 potrzeba mi płyte główna z rns-e - posiada ktoś lub rns-a w częściach ???? hmm niech no pomyślę chyba bym miał rns-a na częsci
oprych Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 potrzeba mi płyte główna z rns-e - posiada ktoś lub rns-a w częściach ???? hmm niech no pomyślę chyba bym miał rns-a na częsci miej potrzeba mi ta płytę gdzie wchodzi taśma z napędu - gniazdo taśmy mam uwalone a
stanley Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 ravu - tak to jest jak się jeździ nie zglebowanym autem - jakbyś leżał niżej to byś uważał - a tak zapier.................... i jak nie było policji i protokołu to raczej nic nie ugrasz jak była policja to może drogą sądową coś ci się uda wyskubać Psiarnia była, ale droga jest prywatna, także nic mi nie dali. Jutro idę do właściciela. Realnie : niestety nic nie ugrasz. Chyba, że na jego drodze wystają 5cio centymetrowe druty i masz to nagrane albo kilku świadków - ale to też było by ciężko Pozostaje sąd, ale sprawa i tak nie warta zabawy
Multis Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Multis jak tam moja sprawa tą mniejszą gruszką do CB?Zapomnialem.... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Multis masz może na stanie głośniczek słuchawkowy, wymiar około 30mm i 32 Omy ?Przypomnij sie po 14 jutro...Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka potrzeba mi płyte główna z rns-e - posiada ktoś lub rns-a w częściach ???? H4mm3r?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka potrzeba mi płyte główna z rns-e - posiada ktoś lub rns-a w częściach ???? hmm niech no pomyślę chyba bym miał rns-a na częsci miej potrzeba mi ta płytę gdzie wchodzi taśma z napędu - gniazdo taśmy mam uwalone a Pokaż...Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Panowie taka sytuacja rozerwałem oponę na dziurze na prywatnej drodze. Idzie to jakoś odzyskać koszta? w życiu czuli musisz umrzeć i wtedy działaj Arturo najlepszego dzięki
Multis Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi