stanley Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 panowie, czy jeżeli kupiłbym sobie do siebie sprężyny 1BE i założył to wystarczy? czy amory też są inne ??[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:49_________________________________________________ Witam do wtorku niedaleko
Fifiński Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku
stanley Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku ja też szukam i tez sie zastanawiam
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku jest troche zima , jak chcesz to Ci przywioze 17ke i se założysz i zobaczysz czy Ci pasi [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:53_________________________________________________ Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku ja też szukam i tez sie zastanawiam to przywioze dwie [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:54_________________________________________________PiterA4 , wrzuć sobie ten link jako avatar http://global.images6.fotosik.pl/388/321fedf0b6d0a70d.jpgbo widze , że wrzuciłeś do stronki ze zdjęciem z końcówką .html
PiterA4 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dzieki kezor ale ja nawet niewiem jak to tam wrzucilem jestem jakby to nazwac kaczynskim wsrod komputerow
stanley Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Keżor, przeczytaj moj post strone wczesniej w temacie 1BE dzieki
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 dzieki kezor ale ja nawet niewiem jak to tam wrzucilem jestem jakby to nazwac kaczynskim wsrod komputerow u góry na stronie klikasz PROFIL , następnie z lewej wyszukujesz DANE PUBLICZNE i pierwsza pozycja to avatar i tam wrzucasz link co Ci podałem Keżor, przeczytaj moj post strone wczesniej w temacie 1BE dzieki nie znam sie na 1BE , ponoć wystarczą ORI amory , bo 1BE obniża około 20-30mm
Fifiński Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku jest troche zima , jak chcesz to Ci przywioze 17ke i se założysz i zobaczysz czy Ci pasi [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:53_________________________________________________ Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku ja też szukam i tez sie zastanawiam to przywioze dwie Dziękować :notworthy:
PiterA4 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Kezor pytanko jak wgram zdjecie do tej stronki image cos tam to ktory z tych adresow jest prawidlowy bo ich tam jest wp***u :gwizdanie:
OKO Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Siema Stanley 1BE to jest sprężyna -25od serii + sportowe amory (czerwone) przynajmniej u mnie tak jest[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 12:23_________________________________________________ Kezor pytanko jak wgram zdjecie do tej stronki image cos tam to ktory z tych adresow jest prawidlowy bo ich tam jest wp***u :gwizdanie: ten z .jpg na końcu kopiuj wklej i będzie działać
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Kezor pytanko jak wgram zdjecie do tej stronki image cos tam to ktory z tych adresow jest prawidlowy bo ich tam jest wp***u :gwizdanie: te z [ img ] , albo goły adres kopiujesz i w oknie odpowiedzi zaznaczasz go i klikasz w tą ikonke nad " :> " , tylko sprawdź później czy dobrze wszystko jest , bo czasami sie dubluje HTTP możesz też zacytować czyjąś wiadomość w której umieścił zdjęcie i wtedy będziesz miał kod na tacy
stanley Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 juz mi Ive odpowiedział, że smiało mogę wsadzić sprężyny 1BE do mnie i będzie ok
bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema ludziska keżor, masz skrzyinke zawaloną! :gwizdanie: Odpowiadając na Twoje pytanie: było by superancko!
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 siema ludziska keżor, masz skrzyinke zawaloną! :gwizdanie: Odpowiadając na Twoje pytanie: było by superancko! już pokasowałem zbędne PW , no to damy Ci znać jutro
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 z rana Jaką piękną mamy pogodę Kto już zmienił na letnie
Rekomendowane odpowiedzi