Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Stoi bo serwis przed wakacjami
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Stoi bo serwis przed wakacjami serwis 10k wczasy 5k
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Stoi bo serwis przed wakacjami serwis 10k wczasy 5k Masz 2,5 ? Porównaj to do filigranowej a4 Dopiero uturbione 3,2 w audi jeżdżą dobrze W którym Audi masz seryjnie uturbione 3.2? W comsporcie stało Ich robota z resztą 650 psów w dsg
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dlatego trzeba inwestować w stare sprawdzone technologie bez udziwnień i wtedy serwis dużo tańszy...;-) Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Ni c**ja już Ci tyle razy mówiłem , że Ci nie sprzedam
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Ni c**ja już Ci tyle razy mówiłem , że Ci nie sprzedam dobre hehehehehe
H4mm3R Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Stoi bo serwis przed wakacjami serwis 10k wczasy 5k Masz 2,5 ? Porównaj to do filigranowej a4 Dopiero uturbione 3,2 w audi jeżdżą dobrze W którym Audi masz seryjnie uturbione 3.2?W comsporcie stało Ich robota z resztą 650 psów w dsg Czyli R32 z passaciora, zeswapowane do audi
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Ni c**ja już Ci tyle razy mówiłem , że Ci nie sprzedam Nie twoje nie... Nie mój gust i mnie nie stać na utrzymanie... Kombi już ma moja żona ja szukam cabrio lub coupe kultowe.... Sprawa się wyjaśni już na dobre w przyszłym tygodniu...bo typek jest,na urlopie...P.s. Mpmoto ma kolejne A6 igiełki do 20 tyś zł z.przebiegami do 200 tyś km Naciapane z Z2 Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) No to psyyyyyt pod nowe fury...No baaa Fotka niewyraźna bo upalam na konsoli po ciemku... Budwaiser... Pyrsk Naciapane z Z2 Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Twoja forka lepsza bo,bardziej urlopowa a ja jutro na 6 do roboty hahaNaciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi