Horneth Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Wdupiła... nie udało jej sie wyhamować do skrzyżowania i wdupiła w golfa.
Onyks Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Lepiej nie mogla odwdzięczyć się za to ze szykujesz jej auto ☺ współczuję Krzychu.
ucho.77 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 masakra, znam ten ból Zdrowie za kobiety żeby lepiej jeździły
afroo. Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Krzychu tu masz fajny zderzak, a koszta niech pokryje kobitka. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/372727-zderzak-przedni-s-line-a4-b6-spryskiwacze/
Tomi_81 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 A moja się dziwi czemu jej nie chce dać jeździć Ale cóż życie
ucho.77 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Afroo cena z d*py?za tyle to z kratkami idzie dostać Quwa już nie wiedzą ile wołać
stanley Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Krzychu tu masz fajny zderzak, a koszta niech pokryje kobitka. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/372727-zderzak-przedni-s-line-a4-b6-spryskiwacze/ 1300 zł Krzychu tu masz fajny zderzak, a koszta niech pokryje kobitka. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/372727-zderzak-przedni-s-line-a4-b6-spryskiwacze/ 1300 zł nie wiem po ile chodzą takie zderzaki w używce, ale to jest prawie cena nowego
afroo. Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Ja tam się nie znam, do B7 za goły zderzak wołają kafla. Ale żonce można przykładowo pokazać ile dzwon kosztuje. Następnym razem wyhamuje.
Onyks Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Ja tam się nie znam, do B7 za goły zderzak wołają kafla. Ale żonce można przykładowo pokazać ile dzwon kosztuje. Następnym razem wyhamuje. Myślę , że nie będzie następnego
ucho.77 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Dobre Ale Na moja to nienie działa Moja mówi że picie kosztuje
Horneth Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Sline już nie wkładam szkoda inwestować już w a4. Powiedziałem jej że będzie jeździła rozbitkiem a ja wezme jej nowe auto Psyt pod ksw.
Tomi_81 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 No co do cen to faktycznie powalają, ale w aso trzeba dać dużo więcej bo sam dół to 600 stówek, a góra pod spryski to około 1800 zł
Onyks Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Jak do tej pory 3 pierwsze walki były naprawdę dobre. Szkoda Kasi, Rumunka była widocznie lepsza. Bawi mnie to co ma się wydarzyć w kolejnej gali. . Cyrk bólu.. Nie wiem kto to wymyślił ale wiem , że chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze bo co może pokazać gość który nie kryje się z tym ze kokę wali jak my poranna kawę ? Mam nadzieje, ze Pudzian, choć za nim nie przepadam zmiecie go z tej klatki. A przy okazji. .. może ma ktoś komplet stalowek na sprzedaż ? ☺ Edytowane 1 Października 2016 przez Onyks
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Ucho nie do końca bo stałem 40 min ale na CB jajca były przynajmniej - ale to co się wyprawia to masakra np koleś poleciał awaryjnym tirem chyba z 70km/h bez pierdolenia ( rozumiem gdyby leciał powoli ale ten c**j za***rdalał ) ja odpuściłem to j**ane KSW bo dopiero na chatę wpadłem - czyli będzie wóda do lustra - to też poniekąd takie małe KSW dobra to myk zimniutka, od wczoraj się mroziła - gęsta miczym olej w silniku przy -20C co do kolejnego KSW to już wiadomo, że ustawka - Pudzian wdupił dwa razy z rzędu więc nie może teraz w dupcyć bo będzie miał out z federacji, więc stawiam na Pudziana, a Popuś się odrodzi w drugiej walce
stanley Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 będzie wóda do lustra - to też poniekąd takie małe KSW dobra to myk zimniutka, od wczoraj się mroziła - gęsta miczym olej w silniku przy -20C
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 to myk - nie ma co czekać ja jebie ale ssanie
ucho.77 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Miszka znów do lustra walisz
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Miszka znów do lustra walisz widzisz kolegów nie mam to co mi pozostało myk
diman Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 No to chyba i ja się z lustrem napije. Moja leży i kwiczy z grypą żołądkową No to myk drineczek
Rekomendowane odpowiedzi