stanley Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kup tu o tej porze wino... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka takie rzeczy trzeba mieć na czarną godzinę w barku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kup tu o tej porze wino... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka takie rzeczy trzeba mieć na czarną godzinę w barku Nie może mieć tego w barku bo na za***iście silna wole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja yhmmm. Utrzymać stany minimalne u mnie... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja yhmmm. Utrzymać stany minimalne u mnie... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka piwniczkę załóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja yhmmm. Utrzymać stany minimalne u mnie... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka piwniczkę załóż Po co mam zakładać ... jak mam pywnice 200m od miejsca zamieszkania... fajna knajpa... Zdrowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja yhmmm. Utrzymać stany minimalne u mnie... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka piwniczkę załóż Po co mam zakładać ... jak mam pywnice 200m od miejsca zamieszkania... fajna knajpa... Zdrowie... to nie narzekaj psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja yhmmm. Utrzymać stany minimalne u mnie... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka piwniczkę załóż Po co mam zakładać ... jak mam pywnice 200m od miejsca zamieszkania... fajna knajpa... Zdrowie... to nie narzekaj psyt Czy Ty kiedykolwiek widziałeś żebym ja narzekał??? Jak juz to wyrażam swoje zdanie.... mmmm ale mam dobry bimberek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 psyt jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 psyt jeszcze raz Zdrowie... A gdzie najchudszy z najgrubszych? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 także tego -oczywiście czysta bez popitki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 także tego -oczywiście czysta bez popitki ZDROWIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 ale przepych zdrowie Amundsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Same karingtony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Same karingtony Najlepszego [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi