Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Siema Zmarzluchy Pajda strzały ze sprzęgła bez włączonej kontroli już robiłeś na śliskim , czy sie kuźwa nie doczekam Do statecznego ojca ani nie pisze bo pewnie Baśka by mu łeb urwała
Multis Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Chłopy, był kto w tym kolejkowie w SGL? Jakie wrażenia? Słyszałem że nie warto...
diman Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Chłopy, był kto w tym kolejkowie w SGL? Jakie wrażenia? Słyszałem że nie warto...Byłem i to na jakieś max 0.5 godz. Zwiedzania chociaż idzie trochę atrakcji pooglądać
pajda Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Siema Zmarzluchy Pajda strzały ze sprzęgła bez włączonej kontroli już robiłeś na śliskim , czy sie kuźwa nie doczekam Do statecznego ojca ani nie pisze bo pewnie Baśka by mu łeb urwała Że co proszę? Przy mojej emeryckiei jeździe to chyba się nie uda. Dziś wpadły nokiany na zimę [emoji6] BTW herbatka z prądem
stanley Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Siema Zmarzluchy Pajda strzały ze sprzęgła bez włączonej kontroli już robiłeś na śliskim , czy sie kuźwa nie doczekam Do statecznego ojca ani nie pisze bo pewnie Baśka by mu łeb urwała nie wiem gdzie jest knefel wyłączający te systemy dla statecznych
Ravu Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) qr** nie mogę........... Edytowane 4 Listopada 2016 przez Ravu
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 http://allegro.pl/fiat-126p-1978r-poleca-50-letni-lekarz-ideal-i6585310983.html#thumb/8 aż się łezka w oku kręci, kto nie miał malacza ten mało wie o życiu w końcu udało mi się alkohol to zło żartowałem...to i to razem
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 ...tera pyrsk a jak ŻÓnka z robo przijedzie, to i bydzie psssyt Ravu...o co chodzi, bo nic nie wyświetlo?!
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 http://allegro.pl/fiat-126p-1978r-poleca-50-letni-lekarz-ideal-i6585310983.html#thumb/8 aż się łezka w oku kręci, kto nie miał malacza ten mało wie o życiu Jo miołech tego z dwiema wajchami ssani i rozruch i obowionzkowo sztil do rozruchu, jakby sie linka uyebała psyt, Polko, pozdrów Żonka danke...pozdrowia
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 http://allegro.pl/fiat-126p-1978r-poleca-50-letni-lekarz-ideal-i6585310983.html#thumb/8 aż się łezka w oku kręci, kto nie miał malacza ten mało wie o życiu Jo miołech tego z dwiema wajchami ssani i rozruch i obowionzkowo sztil do rozruchu, jakby sie linka uyebała psyt, Polko, pozdrów Żonka danke...pozdrowia ach wzięło mnie na sentymenty ta linka w ziemie to chyba z 3 razy potrafiła jebnąć też woziłem lage , jak nie było lagi to parasolem też się dało, jakimś dobrym patykiem w zimie mi nie odpalał jak było - 25st chyba w 2000 albo 2001roku to stawiałem na górce i na pych zawsze zapalił, albo stawiałem nad studzienką z ciepłą wodą tak, żeby silnik był cieplejszy i też dawało radę jak sobie przypomnę to już wtedy się dążyło do lepszej serii: - z wąskich zderzaków przejscie na szerokie, - naleśniki zmienione na kubły - wnętrze poliftowe ( przejście z okrągłego licznikia na prostokąty, cała "deska" rozdzielcza z polifta włącznie ze schowkiem z przodu na przeciw pasażera - radio CD - półka delikatna - nie taka na pół szyby tylko własna robota ( kiedyś za***ali) - sportowa kiera - białe kierunki z przodu, klosze z polifta tył wady: - raz w miesiącu zawsze się coś zjebało - 2 razy wymiana uszczelki pod głowicą - samodzielnie - dlatego dwa razy w końcu przeszczep - wymiana skrzyni biegów - jeden dzwon z autobusem w Kato na Sokolskiej - babka mi wymusiła Sex drugs & rock and roll - najlepsze czasy nawet pały mnie kiedyś na Muchowcu nakryły - tego też trochę poszło - i chyba najlepszy set jaki kiedykolwiek słyszałem jak dla mnie to myk bo się rozgadałem
Multis Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Chłopy, był kto w tym kolejkowie w SGL? Jakie wrażenia? Słyszałem że nie warto...Byłem i to na jakieś max 0.5 godz. Zwiedzania chociaż idzie trochę atrakcji pooglądaćCzyli szkoda hajsu... Dzięki. To już druga taka opinia...
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 http://allegro.pl/fiat-126p-1978r-poleca-50-letni-lekarz-ideal-i6585310983.html#thumb/8 aż się łezka w oku kręci, kto nie miał malacza ten mało wie o życiu Jo miołech tego z dwiema wajchami ssani i rozruch i obowionzkowo sztil do rozruchu, jakby sie linka uyebała psyt, Polko, pozdrów Żonka danke...pozdrowia ach wzięło mnie na sentymenty ta linka w ziemie to chyba z 3 razy potrafiła jebnąć też woziłem lage , jak nie było lagi to parasolem też się dało, jakimś dobrym patykiem w zimie mi nie odpalał jak było - 25st chyba w 2000 albo 2001roku to stawiałem na górce i na pych zawsze zapalił, albo stawiałem nad studzienką z ciepłą wodą tak, żeby silnik był cieplejszy i też dawało radę jak sobie przypomnę to już wtedy się dążyło do lepszej serii: - z wąskich zderzaków przejscie na szerokie, - naleśniki zmienione na kubły - wnętrze poliftowe ( przejście z okrągłego licznikia na prostokąty, cała "deska" rozdzielcza z polifta włącznie ze schowkiem z przodu na przeciw pasażera - radio CD - półka delikatna - nie taka na pół szyby tylko własna robota ( kiedyś za***ali) - sportowa kiera - białe kierunki z przodu, klosze z polifta tył wady: - raz w miesiącu zawsze się coś zjebało - 2 razy wymiana uszczelki pod głowicą - samodzielnie - dlatego dwa razy w końcu przeszczep - wymiana skrzyni biegów - jeden dzwon z autobusem w Kato na Sokolskiej - babka mi wymusiła Sex drugs & rock and roll - najlepsze czasy nawet pały mnie kiedyś na Muchowcu nakryły - tego też trochę poszło - i chyba najlepszy set jaki kiedykolwiek słyszałem jak dla mnie to myk bo się rozgadałem na wspomnienia Cię wzięło ...a wiesz czemu nie odpalił?! Bo tzw. palec w aparacie zamarzał, trzebabyło tylko ściągnąć kopułkę z aparatu i rozruszać palcem i założyć kopułkę i "wio"
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 ...jak powiedziałem też tak uczyniłem... psssyt
Rekomendowane odpowiedzi