Onyks Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Niezłe burgery serwują w "Zajazdzie Country" w Kobiorze. Jakiś czas temu Magda. G. robiła tam kuchenne rewolucje i mysle, ze sie udaly Do tego mają spory parking wiec nie będzie problemu ze znalezieniem miejsca dla Waszych OOOO Chyba kpisz... Za wygląd hajs biorą... Smaku to nie ma. I czekasz 40 min... Przesadzasz. Byłem tam kilka razy i nigdy nie czekałem tak długo. Hajs żaden bo jakieś 15-17 zł za naprawde sporego i przy tym smacznego burgera. Kto zechce odwiedzi, nie zamierzam się o to sprzeczac Edytowane 14 Listopada 2016 przez Onyks
Multis Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Niezłe burgery serwują w "Zajazdzie Country" w Kobiorze. Jakiś czas temu Magda. G. robiła tam kuchenne rewolucje i mysle, ze sie udaly Do tego mają spory parking wiec nie będzie problemu ze znalezieniem miejsca dla Waszych OOOO Chyba kpisz... Za wygląd hajs biorą... Smaku to nie ma. I czekasz 40 min...Przesadzasz. Byłem tam kilka razy i nigdy nie czekałem tak długo. Hajs żaden bo jakieś 15-17 zł za naprawde sporego i przy tym smacznego burgera. Kto zechce odwiedzi, nie zamierzam się o to sprzeczac Bylem. I jestem zawiedziony. To było jakoś zaraz po wizycie pedałenu, chyba że się poprawili..
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Trafiony zatopiony widziałem , ale że zajebał centralnie w tą latarnię to mistrz
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Trafiony zatopiony widziałem , ale że zajebał centralnie w tą latarnię to mistrz Czysty ściul... Pewnie wyłączył systemy bo chciał wyrwać z skrzyżowania i pokazać ile on to ma mocy że d*pą mu zarzuca na boki a że mokro było to się przeliczył... i brak XD...
pajda Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 BĘDZIE KTO ?No właśnie , będzie kto?
Arturoo Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Odpadam .. jeszcze w robo siedzę ... niestety
stanley Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Wyskoczył mi pilny temat. Raczej nie dojadę. Chyba ze tylko na jakieś żarcie
Rekomendowane odpowiedzi