akjam Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jakieś choróbsko mnie atakuje ale chyba atak odparty... Ludziska mam do pogonienia felgi standardowe alusy 16ki z B7ki z oponoami zimowymi (opony - może zrobiłem na nich z 3 tysiące km, nie więcej), rocznik 2014 Dębica Frigo jeśli dobrze pamiętam. Mam kupca ale nie wiem ile mu powiedzieć? Oczywiście mówię o cenie "na świat" a nie na forum Edit: Opona Kleber Krisalp HP2 205/55R16 (Ale jest hit bo nie widzę DOT?)) Made in Poland myślę, że kobla spokojnie jak nie więcej, nie sprawdzałem cen, ja sprzedałem moje zimówki barum polaris 3 czy jakoś tam z podobnym przelotem ale na alu i 15 cali za 850zł więc kobel jak nic , 1200zł ? nie wiem No 1k powiedziałem
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Stanley Passat jest już policzony jako całka ? Co z katalizatorem bo napisałem Izie na tej liście za pierwszym razem że jest uszkodzony a go nigdzie nie widze musi być bo go fakturowałem
Horneth Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 To jutro musze poszukać. A teraz psyt
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 driftowałem wczoraj na parkingu i piłowałem na ręcznym Yarisa , fizyki się nie oszuka nawet systemami typu ESP - borsztajn zaliczony, felga krzywa ja jebe
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 driftowałem wczoraj na parkingu i piłowałem na ręcznym Yarisa , fizyki się nie oszuka nawet systemami typu ESP - borsztajn zaliczony, felga krzywa ja jebe Widze Tokyo Drift... DK Miszka...Naciapane z Z2
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 driftowałem wczoraj na parkingu i piłowałem na ręcznym Yarisa , fizyki się nie oszuka nawet systemami typu ESP - borsztajn zaliczony, felga krzywa ja jebe brakowało tam tylko Staśka hehehe
Ravu Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 zapytałeś Ravu czy możesz coś wkleić z YT ? A ne mozna ? no nie wiem No właśnie, ja się pytam? [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] Z mojej strony jest akcept Ravu by HTC
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nikt tu jeszcze dzisiaj nie wspominał o alko... Ja Dzisiaj delikatnie bo jutro wyjazd do WAWy na dwudniowy turniej wewnątrzzakładowy w piłkę nożną a póżniej ten tego... driftowałem wczoraj na parkingu i piłowałem na ręcznym Yarisa , fizyki się nie oszuka nawet systemami typu ESP - borsztajn zaliczony, felga krzywa ja jebe
Ravu Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Nikt tu jeszcze dzisiaj nie wspominał o alko... Ja już po trzech jestem. Mam pretensje do siebie po zacząłem dopiero po 14stej Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Ravu
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Stasiu Ty wiesz jak to jest jak myślisz, że się zmieścisz ale jest inaczej Diman w ławkę to chyba Kanar jebnął ? aż mi się przypomniało jak na tym skrzyżowaniu co prosto na spota na dolinie, a w lewo na parking to tam za małolata zaliczyłem bokowanie malaczem tzn wy***ałem go na bok, ręczny tak wtedy złapał, że wywrotka była nieunikniona
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) psyt Stasiu Ty wiesz jak to jest jak myślisz, że się zmieścisz ale jest inaczej Diman w ławkę to chyba Kanar jebnął ? aż mi się przypomniało jak na tym skrzyżowaniu co prosto na spota na dolinie, a w lewo na parking to tam za małolata zaliczyłem bokowanie malaczem tzn wy***ałem go na bok, ręczny tak wtedy złapał, że wywrotka była nieunikniona wolałem wj***ć w B5 niż w B7 od Maxita tzn jakbym wjebał wtedy w niego to było by grubo Edytowane 2 Grudnia 2016 przez stanley
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 to myk pod te drifty Tychy jak co mam stolik w Grill Pubie na Popka i Pudziana psyt Stasiu Ty wiesz jak to jest jak myślisz, że się zmieścisz ale jest inaczej Diman w ławkę to chyba Kanar jebnął ? aż mi się przypomniało jak na tym skrzyżowaniu co prosto na spota na dolinie, a w lewo na parking to tam za małolata zaliczyłem bokowanie malaczem tzn wy***ałem go na bok, ręczny tak wtedy złapał, że wywrotka była nieunikniona wolałem wj***ć w B5 niż w B7 od Maxita tzn jakbym wjebał wtedy w niego to było by grubo materialista, trzeba było walić z fantazją w Maxa
Rekomendowane odpowiedzi