Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ucho dobrze, że dziś wciepnąłeś foty na FB bo już się bałem, żeś w Berlinie zabalował
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ucho dobrze, że dziś wciepnąłeś foty na FB bo już się bałem, żeś w Berlinie zabalował Tyś jest fest
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 święta idą - moje postanowienie - nie kupuję alkoholu na święta *dostaję tyle tego pod choinkę, że później piję 2 tygodnie a tak jak nie kupię to tylko tydzień- akurat o 3 Króli - i później już nigdy, nigdy, nigdy
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 święta idą - moje postanowienie - nie kupuję alkoholu na święta *dostaję tyle tego pod choinkę, że później piję 2 tygodnie a tak jak nie kupię to tylko tydzień- akurat o 3 Króli - i później już nigdy, nigdy, nigdy yebany
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 święta idą - moje postanowienie - nie kupuję alkoholu na święta *dostaję tyle tego pod choinkę, że później piję 2 tygodnie a tak jak nie kupię to tylko tydzień- akurat o 3 Króli - i później już nigdy, nigdy, nigdy yebany no chyba, że strzalik jeszcze będzie to dopiero po strzaliku nie piję nigdy, nigdy nigdy
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 pasuje strzalik np 28.01.2017 ? odrzuciłem 7.01 ( nie wiem czy nie za szybko po sylwku) chyba, że Wam jednak pasi 14.01 ( mi nie pasi ) 21.01 ( dzień Babci) dla mnie mogło by być, nie wiem jak dla innych, co by nie było głupich wymówek
pajda Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 No to rób wątek Dawej datę 28.01 i jedziemy z tematem
Rekomendowane odpowiedzi