Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Godzinę temu, stanley napisał: psyt, po tygodniu abstynencji dokładnie abstynencji a nie trzeźwości choć myślałem, że walisz dziennie ps kiedy kolejny strzalik - tylko nie mów mi że za rok
stanley Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 dokładnie abstynencji a nie trzeźwości choć myślałem, że walisz dziennie ps kiedy kolejny strzalik - tylko nie mów mi że za rok Możemy ustawić się się dowolnym terminie [emoji6] Zawartość dodana 0 minutes later No tak jak Ci gadałem ... Ogarniemy wszystko. Ale ja podobno mam z tym problem więc byle czego pił nie będę hahah Ogarniemy i to
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 SiemaWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 To kiedy i gdzie jeśli ma ktoś ochotę na kręgle lub bilard to dawać zagramy chyba ze knockout alko tez się pisze ,)Naciapane z GT-N7105
akjam Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 19 godzin temu, Ravu napisał: Macie prezenty na Walentynki ? To może ja coś polecę qr** hit!!! Dzień dobry!
Mario22 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Widziałem to... Dobre...Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 nie ma co ukrywać chlup ruda w szocie bez popitki
redoXe Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Bry. Ma ktoś może z okolic Śląskiego prawy przedni błotnik na sprzedaż? Kolor czarny LY9B, auto jak w opisie. I drugie pytanie, gdzie w okolicach Tychów/Katowic znajdę dobrą hamownię do sprawdzenia osiągów auta? Dzięki z góry Edytowane 12 Lutego 2017 przez redoXe
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 siema a ) tu ...https://a4-klub.pl/forum/362-audi-a4-b6b7/ poszukaj b ) tu https://www.google.pl/?gws_rd=ssl poszukaj nie ma za co
redoXe Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) 26 minut temu, Arturoo napisał: siema a ) tu ...https://a4-klub.pl/forum/362-audi-a4-b6b7/ poszukaj b ) tu https://www.google.pl/?gws_rd=ssl poszukaj nie ma za co Jakbym tam znalazł, to bym tutaj nie pisał mądralo, ale dzięki za próbę zabłyśnięcia. A hamownię chce sprawdzoną przez kogoś, a nie jakiegoś Mirka z google, który sam nie wie co robi. Edytowane 12 Lutego 2017 przez redoXe
KoJ@K Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 No to chyba Dynosoft nie będzie Mirkiem z goglów
walada1987 Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Kolego redoxe nikt nie chce być złośliwy w stosunku do ciebie wiec swoje zgryzliwe wypowiedzi schowaj do kieszeni jeśli zadajesz pytanie i ktoś na nie odpowieda tu na forum to uwierz mi ze robi to dobrze a nie tak jak na fb żeby sobie jaja porobić to po pierwsze , o drugie skoro jesteś taki mądry to po co pytasz a po trzecie poznaj najpierw ludzi a potem wyrazaj swoją opinię na ich temat pozdrawiam Naciapane z GT-N7105
walada1987 Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Nie no Arturo podaje koledze namiary gdzie mógł by znaleźć odp na swoje pyta a on się spina wiec ja cie proszę to skoro wszystko wie to po co pyta ... a tak po za tym juz po weekendzie w robocie jutro wolne wiec psssytt pod wolne i wasza prace jutro Naciapane z GT-N7105
redoXe Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) 7 minut temu, walada1987 napisał: Nie no Arturo podaje koledze namiary gdzie mógł by znaleźć odp na swoje pyta a on się spina wiec ja cie proszę to skoro wszystko wie to po co pyta ... a tak po za tym juz po weekendzie w robocie jutro wolne wiec psssytt pod wolne i wasza prace jutro Naciapane z GT-N7105 Rozumiem, równie dobrze mogę na każde pytanie na forum wskazać adres www.google.pl tak jak to zrobił wcześniej Arturo, może i za bardzo się uniosłem, ale takie linkowanie googli jest w moim odczuciu chamskie. KoJ@K dziękuję za odpowiedź Edytowane 12 Lutego 2017 przez redoXe
walada1987 Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Rozumiem, równie dobrze mogę na każde pytanie na forum wskazać adres www.google.pl tak jak to zrobił wcześniej Arturo, może i za bardzo się uniosłem, ale takie linkowanie googli jest w moim odczuciu chamskie. KoJ@K dziękuję za odpowiedźW wielu przypadkach tak to się odbywa wiec się kolego nie unosi od razu tylko jeśli informacje które dostaniesz w formie linku są zbyt mało szczegółowe to zawsze można dopytac i na pewno dostaniesz zadawalajaca cie odpowiedzNaciapane z GT-N7105
Rekomendowane odpowiedzi