Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 http://www.sadistic.pl/shake-that-ass-vt32209.htm jak ktoś nie był w top3 dzisiaj nom lepszy prezes nam się trafić niemógł :> Keżor filmik ostryyyy :slina: Akjam tak pośle ci gołębiem Lepiej wybierz jakieś większe ptactwo bo co taki gołąbek może unieść... ok to poślę ci sępem :gwizdanie: :polew: sam nie będę jadł hehe To dasz mi gryza i już nie będziesz sam jadł :polew: już za późno wcinam parówki
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 i nie gadać o maku mi tu , gdyby ni mak na spotach to już bym miał z 300 kuni
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 i nie gadać o maku mi tu , gdyby ni mak na spotach to już bym miał z 300 kuni Ja mam postanowienie nic nie jeść już w maku
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 i nie gadać o maku mi tu , gdyby ni mak na spotach to już bym miał z 300 kuni Ja mam postanowienie nic nie jeść już w maku Max Cię namówił? :polew:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Wybiera się jutro ktoś do J-bia na szprot?
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 i nie gadać o maku mi tu , gdyby ni mak na spotach to już bym miał z 300 kuni Ja mam postanowienie nic nie jeść już w maku ja góra loda wsune , będe brał na spota odliczone 3zł , chyba że ktoś ramki kupi
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 i nie gadać o maku mi tu , gdyby ni mak na spotach to już bym miał z 300 kuni Ja mam postanowienie nic nie jeść już w maku Max Cię namówił? :polew: No namawiał mnie żeby więcej było dla niego [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 00:02_________________________________________________ i nie gadać o maku mi tu , gdyby ni mak na spotach to już bym miał z 300 kuni Ja mam postanowienie nic nie jeść już w maku ja góra loda wsune , będe brał na spota odliczone 3zł , chyba że ktoś ramki kupi No takiego loda albo shaka można kupić :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Wybiera się jutro ktoś do J-bia na szprot? jak wyczekał i teraz pewnie czekasz, aż ktoś Ci powie , że spot jest w środe nie jutro , a tu 2 po północy post , cwaniura
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 fajny kawałek http://www.youtube.com/watch?v=2jBt6X-Bjxo
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Wybiera się jutro ktoś do J-bia na szprot? jak wyczekał i teraz pewnie czekasz, aż ktoś Ci powie , że spot jest w środe nie jutro , a tu 2 po północy post , cwaniura
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 fajny kawałek http://www.youtube.com/watch?v=2jBt6X-Bjxo obu części Ibizy , co kiedyś wrzucałem , nic nie pobije , ale fajnie sie patrzy :>[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 00:06_________________________________________________ Wybiera się jutro ktoś do J-bia na szprot? jak wyczekał i teraz pewnie czekasz, aż ktoś Ci powie , że spot jest w środe nie jutro , a tu 2 po północy post , cwaniura a co do spota , to ja sie chyba przejade , daleko ni mo
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 fajny kawałek http://www.youtube.com/watch?v=2jBt6X-Bjxo obu części Ibizy , co kiedyś wrzucałem , nic nie pobije , ale fajnie sie patrzy :> chodziło mi o muzyczke bardziej nom Amnesia niezła
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jak będę na l4 to też może pojadę. Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jak będę na l4 to też może pojadę. Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu jak by nie szkoła to też bym mógł zawitać ale odpada niestety Jak będę na l4 to też może pojadę. Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu jedź za nim wiesz przeważnie łapią pierwszego :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a co do spota , to ja sie chyba przejade , daleko ni mo Zapraszamy ! Bo u nas ludziów zbyt wiele nie ma, a ja na dodatek nie mam ostatnio w ogóle czasu żeby gdzieś indziej jeździć... ;(
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu może nie jeżdże najwolniej , ale bezpiecznie i już baaardzo dawno mandacisza nie dostam
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jak będę na l4 to też może pojadę. Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu jak by nie szkoła to też bym mógł zawitać ale odpada niestety Jak będę na l4 to też może pojadę. Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu jedź za nim wiesz przeważnie łapią pierwszego :gwizdanie: No zazwyczaj właśnie jadą za Tobą :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Kędzior! CO z tym sępem? sęp na sępa wdupił to co miał Ci dostarczyć
Rekomendowane odpowiedzi