Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Białe B8 z 3.0tdi pod maską, później przeróbka na polifta i jest idealne rozwiązanie na lata
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 6 minut temu, Pucek napisał: Białe B8 z 3.0tdi pod maską, później przeróbka na polifta i jest idealne rozwiązanie na lata true
turzol Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 5 minut temu, Pucek napisał: Białe B8 z 3.0tdi pod maską, później przeróbka na polifta i jest idealne rozwiązanie na lata Hmm mam w rodzinie B8 przedlift na wypasie, ale CAHA 170PS w ośce i manualu. Jeździłem nim wiele razy jako kierowca i pasażer, w tym długie trasy i dla mnie brakuje czegoś co by mnie do niego przekonało. Może jednak Q i więcej kucy. Tam nie czuje tam tej mocy, nie ma przysłowiowego pierdolnięcia jak w poczciwym 1.9 :). Do tego wydaje mi się że jednak materiały w środku to już ekonomia. Ostatnio kumpel przewiózł mnie tym nowym Superb w TDI 190PS DSG i banan nie schodził mi z ryja, szczególnie starty z launch control zrobiły na mnie wrażenie. Byłem przekonany ze to nie bedzie jechało, a tutaj zaskoczenie. Ogólnie ciągnie mnie do VW z DSG. Nie potrzeba mi dużego wozu bo i tak wożę powietrze. Mam taki typ jak Golf 6 GTD, ale nie wiem czy to dobra droga.
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 5 minut temu, turzol napisał: Golf 6 GTD jesteś dziwny
turzol Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 3 minuty temu, stanley napisał: ani to ładne, ani nie jedzie Jezdzilem MK7 GTD w DE i uwierz mi że to jedzie, ja bylem pod wrazeniem jak to sie odpycha. Wiem ze 3.0TDI go zjada na śniadanie, ale bez 15K ojro nie podejdziesz bo to limit dolny na mobile.de za B8
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 1 minutę temu, turzol napisał: Jezdzilem MK7 GTD w DE i uwierz mi że to jedzie, ja bylem pod wrazeniem jak to sie odpycha. Wiem ze 3.0TDI go zjada na śniadanie, ale bez 15K ojro nie podejdziesz bo to limit dolny na mobile.de za B8 kiedyś moim B5 złapałem się z MK6 GTD, praktycznie jechał równo ze mną wolałbym GTI
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 ani to ładne, ani nie jedzie [emoji6]A mi się podoba Turzol racja b8 w środku jakość materiału nie porywa
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 A mi się podoba Turzol racja b8 w środku jakość materiału nie porywa Jeden woli córkę, drugi teściową
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Hi Art jako stateczny:-czerwone - sejczento ?- srebrne - czarne - zielone jak Hammerek ma ???!!!! Hmmmm przemyślałbym na Twoim miejscu - niebieskie ? Chyba też nie ... No chyba , że do przemalowania jak na statecznego ojca przystało
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Żółte w dobrej soczystości ? Btw Wesołych Świąt
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Albo po prostu weź spowalniacze Hamerka !!!!! P&T !
Rekomendowane odpowiedzi