Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Psyt piwerko na tarasie na działce Ja ide spac już bo jutro wyzwanie... Prowadze trase z knurowa na bieruń tychy paprocany i spowrotem.... Rower umyty gotowy.. Niby tylko 70 km ale odpowiedzialność jest... Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Ja ide spac już bo jutro wyzwanie... Prowadze trase z knurowa na bieruń tychy paprocany i spowrotem.... Rower umyty gotowy.. Niby tylko 70 km ale odpowiedzialność jest... Naciapane z Z2 Niepotrzebnie myles.jutro od ok poludnia jebie zabami
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Niepotrzebnie myles.jutro od ok poludnia jebie zabami Nie kracz... Pojade.nawet,w gradzie... Ostatnio nas grad złapał i był lepszy,niż deszcz bo sie odbijał od ciuchowNaciapane z Z2
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 54 minuty temu, Mario22 napisał: Nie kracz... Pojade.nawet,w gradzie... Ostatnio nas grad złapał i był lepszy,niż deszcz bo sie odbijał od ciuchow Naciapane z Z2 prawie jak masaz ehhehe
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Tychy opierdzielone.... 85 km ale sam park rewelacyjny... Polecam Paprocany wszystkim co nie byli... Super ścieżki... Pyrskkkk Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Oby w końcu zrobiło się cieplej to w końcu wyjade rumakiem z garażu. Na taką pogodę to nawet ciuchów nie mam.
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Oby w końcu zrobiło się cieplej to w końcu wyjade rumakiem z garażu. Na taką pogodę to nawet ciuchów nie mam. Stasiu ja mam ciuchy z lidla za pare złoty... Bluza stara z leon clubu... Jedynie.koszulke mam na wypasie... I w jiej robie fotki bo reszta to szmaty hahaNaciapane z Z2
stanley Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Spoko. Ale myślę, ze max kilka dni i pogoda będzie ok. Już nie opłaca mi się kupować. Ja idę na koło jak pogoda dopisuje
Rekomendowane odpowiedzi