Mario22 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Spoko. Ale myślę, ze max kilka dni i pogoda będzie ok. Już nie opłaca mi się kupować. Ja idę na koło jak pogoda dopisuje [emoji6]Każda pogoda na rower jest dobra.. A tak serio z rana było 10 stopni o 8 jak,ruszałem i zero wiatru... Było idealnieNaciapane z Z2
stanley Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Fajnie, ale do południa siedziałem z dzieciakami. Później też trzeba im czas zorganizować. Są priorytety
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 No tak. Racja. Wczoraj od nas ekipa pojechała z Jaworzna do Tarnowa na kawe i spowrotem... Jebneli 300 km i ustanowili nasz rekord km na 24 h... Miazga.. rowery zwykłe mtb i trekingi... Ani jeden nie jechał na szosie... Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Przy takim przelocie to bym chyba stracił dziewidztwo na siodelku
pajda Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Stasiu ja mam ciuchy z lidla za pare złoty... Bluza stara z leon clubu... Jedynie.koszulke mam na wypasie... I w jiej robie fotki bo reszta to szmaty hahaNaciapane z Z2 A to na paprocony pojechałes się wylać?
Miszka82 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Mario Papry zawsze spoko obiegłem dziś to bajoro
walada1987 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Witkiewicza. Pajda nie chcesz 2 modułów tych środkowych z lampek w aucie bo mnie wkorwiaja walą po oczach jak h*j Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Sprawdźcie temat Silesian Ring German Moto Fest Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi