Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, talib1990 napisał:

Witam 

pod te wasze zimne piwka - miłego oglądania , trochę jest i mojego udziału w tym video ;) 

Dosłownie przed momentem to oglądałem. :thumbup1:

Twój udział to pewnie ujęcia z drona? ; )

Edytowane przez afroo.
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, talib1990 napisał:

Witam 

pod te wasze zimne piwka - miłego oglądania , trochę jest i mojego udziału w tym video ;) 

twój phantom brał w tym udział ?  :wink:    spoko filmik, jak Ci się spisuje ta bateria w zamienniku ?

Opublikowano
Teraz, stanley napisał:

twój phantom brał w tym udział ?  :wink:    spoko filmik, jak Ci się spisuje ta bateria w zamienniku ?

tak Phantom, bateria była spoko... ale sprzedałem go - teraz mam Mavica Pro w wersji Combo 

Opublikowano
2 minuty temu, afroo. napisał:

Dosłownie przed momentem to oglądałem. :thumbup1:

Twój udział to pewnie ujęcia z drona? ; )

dokładnie :) 

Opublikowano

tak Phantom, bateria była spoko... ale sprzedałem go - teraz mam Mavica Pro w wersji Combo 

mavic ładny, wygląda jak jakiś wojskowy dron ;)   ( pomijam całą resztę parametrów tech. )

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, stanley napisał:

mavic ładny, wygląda jak jakiś wojskowy dron ;)   ( pomijam całą resztę parametrów tech. )

po wakacjach z Phantomem zaczęło mi doskwierać noszenie go w ogromnym plecaku.. mam teraz takiego gówniarza małego a i tak kręci 4k w 30 klatkach max :) zasieg do 7 kilometrów aż dziw gdzie to się mieści.... jak będzie otwarty spot kiedyś gdzie indziej niż na Muchowcu(strefa lotnicza lotniska)  to  wpadnę coś ponagrywać albo jakieś fotki Wam  strzelić :)

Edytowane przez talib1990
Opublikowano

po wakacjach z Phantomem zaczęło mi doskwierać noszenie go w ogromnym plecaku.. mam teraz takiego gówniarza małego a i tak kręci 4k w 30 klatkach max :) zasieg do 7 kilometrów aż dziw gdzie to się mieści.... jak będzie otwarty spot kiedyś gdzie indziej niż na Muchowcu(strefa lotnicza lotniska)  to  wpadnę coś ponagrywać albo jakieś fotki Wam  strzelić :)

można się umówić na jakieś latanie, masz trochę doświadczenia, to coś podpowiesz  ( chociaż nie wiem czy dasz radę wlecieć dronem przez otwartą szybę do B7  )  :decayed:   - nie pytaj o szczegóły :decayed:

Opublikowano
1 minutę temu, stanley napisał:

można się umówić na jakieś latanie, masz trochę doświadczenia, to coś podpowiesz  ( chociaż nie wiem czy dasz radę wlecieć dronem przez otwartą szybę do B7  )  :decayed:   - nie pytaj o szczegóły :decayed:

wole nie pytać hahahahaaha :D jestem otwarty ;) 3 pakiety już mam to jest chwila latania. Hobby jest za***iste ale na polskie realia strasznie drogie  - robiłem uprawnienia VLOS, do tego lekarz lotniczy i ubezpieczenie OC drona - 1600 zł ... Mavic Combo - 6500 zł w Polsce ale nikt nie wie że prawie połowa to marża i polskie zjebane opłaty ..... co za kraj ... 

Opublikowano

To robimy spota na MCK albo na dachu Supersamu. :)

Opublikowano
2 minuty temu, afroo. napisał:

To robimy spota na MCK albo na dachu Supersamu. :)

MCK super miejscówka :) spory parking w stronę Muzeum ... jestem za ;) może być nawet przyszły wtorek ja wtedy mam na rano więc o 19 mogę się zjawić 

Opublikowano
Teraz, talib1990 napisał:

MCK super miejscówka :) spory parking w stronę Muzeum ... jestem za ;) może być nawet przyszły wtorek ja wtedy mam na rano więc o 19 mogę się zjawić 

myślę, że pasi :thumbup1:  ładuj baterię :guma:

Opublikowano

Pssyytt

Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

śniadanko, kawka i na rower  :)

Opublikowano

A gdzie w tym wszystkim czas na alkohol? Hehe

Opublikowano
śniadanko, kawka i na rower  [emoji4]
Ja już po, trza było przyjechać!
Opublikowano
Ja już po, trza było przyjechać!

Ty też możesz przyjechać ;)
Opublikowano

Taka sytuacja
DSC_0681.JPG

Opublikowano

Pany, rozjebałem dzisiaj swój telefon, gdzie polecacie kupić nowy ?

Opublikowano
Pany, rozjebałem dzisiaj swój telefon, gdzie polecacie kupić nowy ?
Wytrzymasz tydzień ? Dam Ci kupony na Xiaomi Mi6 czyli typowego flagowca za jakieś 1300-1400 zł prosto z Tomtop. Bez ryzyka Vatu, cła itp.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka