Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 musiałem pojechać na chwilę do kumpla i przed tym wstapilem na myjnie pieniadze wyrzucone w błoto dosłownie Miałem to samo Ale kąpiel po soli sie przydał niuni
PiterA4 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 panowie czy dzisiaj ktos bedzie mial kompa z kabelkiem
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 musiałem pojechać na chwilę do kumpla i przed tym wstapilem na myjnie pieniadze wyrzucone w błoto dosłownie Miałem to samo Ale kąpiel po soli sie przydał niuni nom moja była cała ukurzona więc w sumie też się przydało, w środku bordel ale to nic hehe przyjdzie dzień że i w środku się wyczyści
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 musiałem pojechać na chwilę do kumpla i przed tym wstapilem na myjnie pieniadze wyrzucone w błoto dosłownie Miałem to samo Ale kąpiel po soli sie przydał niuni nom moja była cała ukurzona więc w sumie też się przydało, w środku bordel ale to nic hehe przyjdzie dzień że i w środku się wyczyści Ja czekam na to jak wszystko wyschnie, to sie poodkurza, powyciera wymieni dywaniki (narazie nie wiem jakie ) i bedzie git ;d
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja czekam na to jak wszystko wyschnie, to sie poodkurza, powyciera wymieni dywaniki (narazie nie wiem jakie ) i bedzie git ;d no jak na jakie wymień na czyste
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 o kurde 1000 pękło a tak wogole to hi [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 17:16_________________________________________________ehh znowu cisza to ide zaślepić halogen :/
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja czekam na to jak wszystko wyschnie, to sie poodkurza, powyciera wymieni dywaniki (narazie nie wiem jakie ) i bedzie git ;d no jak na jakie wymień na czyste Nieee moje juz są zjechane. Trza nowe
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja czekam na to jak wszystko wyschnie, to sie poodkurza, powyciera wymieni dywaniki (narazie nie wiem jakie ) i bedzie git ;d no jak na jakie wymień na czyste Nieee moje juz są zjechane. Trza nowe a masz welur? bo mój też zaczął się przecierać
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja czekam na to jak wszystko wyschnie, to sie poodkurza, powyciera wymieni dywaniki (narazie nie wiem jakie ) i bedzie git ;d no jak na jakie wymień na czyste Nieee moje juz są zjechane. Trza nowe a masz welur? bo mój też zaczął się przecierać No welur, od nowości miał właściciel i chyba miał to w d*pie już, a ja lubie mieć wszystko tip top to se kupie nowe ;d
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja czekam na to jak wszystko wyschnie, to sie poodkurza, powyciera wymieni dywaniki (narazie nie wiem jakie ) i bedzie git ;d no jak na jakie wymień na czyste Nieee moje juz są zjechane. Trza nowe a masz welur? bo mój też zaczął się przecierać No welur, od nowości miał właściciel i chyba miał to w pupie już, a ja lubie mieć wszystko tip top to se kupie nowe ;d ja mam na zime gume także wolniej sie mi niszczy bo tyko pol roku uzywam ale jak znajdziesz to daj link bo na allegro nie widzialem orginałów
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Podróbki są same na allegro. Ale to dopiero za 1-2 miechy będe kupował. Chyba sobie pomaluje niunie ;d
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ehhh no wiesz wszytsko fajnie ale b5 nie ma takich ladnych kraglych kształtów [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 17:56_________________________________________________dobra skrobac bobra i do zobaczenia na spocie ja teraz ide jeszcze z sunia i potem bedzie trzeba sie powoli zbierac
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 I tak poszło że aż forum wywaliło Jeszcze pol godziny i tez spadam
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a ja jeszcze w robocie a ty jeszcze niena spocie? jakoś się dziwnie czuję siedząc w domu o tej porze w tym dniu tyg
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a ja jeszcze w robocie a ty jeszcze niena spocie? jakoś się dziwnie czuję siedząc w domu o tej porze w tym dniu tyg ale mnie ta robota denerwuje pocieszam sie faktem ze sniegi topnieją i bedzie mniej wypadków ( może...)
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nom niech juz to go*no topnieje bo masakra jest
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nom niech juz to go*no topnieje bo masakra jest Ale przecież topnieje ........ po co te nerwy
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nom niech juz to go*no topnieje bo masakra jest Ale przecież topnieje ........ po co te nerwy no troche szybciej by mógl stopnieć
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nom niech juz to go*no topnieje bo masakra jest Ale przecież topnieje ........ po co te nerwy no troche szybciej by mógl stopnieć true
Rekomendowane odpowiedzi