stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a gdzie reszta chłopaków? jeszcze pewnie kupony mają do maka i wpierd***alają
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a gdzie reszta chłopaków? jeszcze pewnie kupony mają do maka i wpierd***alają Nie widziałem żeby ktoś miał dziś kupony a dimana nie było... Miron już widzę też wrócił.
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 {size=1]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:14[/size]_________________________________________________fajny kawalek fajne to ma ruchy
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a gdzie reszta chłopaków? jeszcze pewnie kupony mają do maka i wpierd***alają ta grubasy hehe do Maxa napisałem sms to nawet nieodpisał pewnie zajęty wcinaniem :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ha ja mialem trzeba bylo byc ile było autek wogóle kto był dzisiaj?
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a gdzie reszta chłopaków? jeszcze pewnie kupony mają do maka i wpierd***alają ta grubasy hehe do Maxa napisałem sms to nawet nieodpisał pewnie zajęty wcinaniem :polew: Maxa nie było no chyba, że dojechał jak ja się zebrałem? Jadę z nim do Rogala na chipa! :kox:
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ha ja mialem trzeba bylo byc ile było autek wogóle kto był dzisiaj? zebralo sie wkoncu 10 miron, kężor, krolu, akjam, piter... itp. itd.
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a gdzie reszta chłopaków? jeszcze pewnie kupony mają do maka i wpierd***alają ta grubasy hehe do Maxa napisałem sms to nawet nieodpisał pewnie zajęty wcinaniem :polew: Maxa nie było no chyba, że dojechał jak ja się zebrałem? Jadę z nim do Rogala na chipa! :kox: haha hmm to nietrafiłem z sms w takim razie :polew: nom wiem słyszeliśmy wkońcu
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ok teraz koncze i w kimke to dobranoc wszystkim ładnie i leczyc sie, uczyc i spac a nie pisac glupoty
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja dzis odpuściłem, sorry chłopaki :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ok teraz koncze i w kimke to dobranoc wszystkim ładnie i leczyc sie, uczyc i spac a nie pisac glupoty
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ok teraz koncze i w kimke to dobranoc wszystkim ładnie i leczyc sie, uczyc i spac a nie pisac glupoty ja dzis odpuściłem, sorry chłopaki :gwizdanie: Myśleliśmy, że to praca a to Twój wybór?
Maxito Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z wieczora ja niestety podobnie jak kędziorek sie rozchorowałem i leże w łóżku lepiej się już czuje ale wole jeszcze się na tą piździawe nie wypuszczać. widać że dziś nikt do macak lapka nie wziął
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z wieczora ja niestety podobnie jak kędziorek sie rozchorowałem i leże w łóżku lepiej się już czuje ale wole jeszcze się na tą piździawe nie wypuszczać. widać że dziś nikt do macak lapka nie wziął kurde a ja ci sms napisałem hehe mógłbys odpisać a nie echooo
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ok teraz koncze i w kimke to dobranoc wszystkim ładnie i leczyc sie, uczyc i spac a nie pisac glupoty ja dzis odpuściłem, sorry chłopaki :gwizdanie: Myśleliśmy, że to praca a to Twój wybór? do 21 siedziałem w robocie, teraz mam doła i pije
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z wieczora ja niestety podobnie jak kędziorek sie rozchorowałem i leże w łóżku lepiej się już czuje ale wole jeszcze się na tą piździawe nie wypuszczać. widać że dziś nikt do macak lapka nie wziął MAx! Umówiłeś się już z mistrzem?
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z wieczora ja niestety podobnie jak kędziorek sie rozchorowałem i leże w łóżku lepiej się już czuje ale wole jeszcze się na tą piździawe nie wypuszczać. widać że dziś nikt do macak lapka nie wziął MAx! Umówiłeś się już z mistrzem? nie jeszcze się ze mną nieumawiał :polew: :polew:
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z wieczora ja niestety podobnie jak kędziorek sie rozchorowałem i leże w łóżku lepiej się już czuje ale wole jeszcze się na tą piździawe nie wypuszczać. widać że dziś nikt do macak lapka nie wziął MAx! Umówiłeś się już z mistrzem? a Wy chłopaki w B7 macie DPFa ?
Rekomendowane odpowiedzi