Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no ale nie odbieram niektorych telefonów czyli np odemnie :polew: Akjam weź się wkońcu do roboty a ty co Miszka myślisz czy napić się kolejnego browara?
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Akjam znowu na forum, zmowu się opierdala [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 22:54_________________________________________________ a ty co zawiesiłeś się ???? :polew: :polew: [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 22:54_________________________________________________Max, rozwaliłeś mnie heheheehehehehehehehe
akjam Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no ale nie odbieram niektorych telefonów czyli np odemnie :polew: Akjam weź się wkońcu do roboty a ty co Miszka myślisz czy napić się kolejnego browara? No dobra Kędzior! Idę jutro do pracy i koniec tego bo w marcu mam tylko z 9 zmian... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 http://demotywatory.pl/1033991/Dobre-hobby :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no ale nie odbieram niektorych telefonów czyli np odemnie :polew: Akjam weź się wkońcu do roboty a ty co Miszka myślisz czy napić się kolejnego browara? No dobra Kędzior! Idę jutro do pracy i koniec tego bo w marcu mam tylko z 9 zmian... :gwizdanie: Akjam, a urlop już dla pracodowcy oddałeś? pewnie wziąłeś kase za urlop na mody
akjam Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 meczyk widzieliście ? niezły czad No dobry, dobry! Właśnie wróciłem i coś słabo widzę... :gwizdanie: no ale nie odbieram niektorych telefonów czyli np odemnie :polew: Akjam weź się wkońcu do roboty a ty co Miszka myślisz czy napić się kolejnego browara? No dobra Kędzior! Idę jutro do pracy i koniec tego bo w marcu mam tylko z 9 zmian... :gwizdanie: Akjam, a urlop już dla pracodowcy oddałeś? pewnie wziąłeś kase za urlop na mody No pomysłów wiele i trzeba jakoś to wszystko poukładać! Widzę, że Max w opisie ma jakieś doradztwo to może coś z nim pogadam? I Wy też pomyślcie... :wink4:
Maxito Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 http://demotywatory.pl/1033991/Dobre-hobby :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: keżor ciebie zawsze dziwne rzeczy śmieszyły :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 meczyk widzieliście ? niezły czad nie piwa się lepiej napij a nie będziesz mecze oglądał
akjam Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 meczyk widzieliście ? niezły czad nie piwa się lepiej napij a nie będziesz mecze oglądał No właśnie piwko przy meczu jak miodzio...
Maxito Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 akjam wyrezałeś te swoje fele ??? ile za nie dałeś bo nie pamiętam miron ma jakieś do obchnięcia
keżor Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 http://demotywatory.pl/1033991/Dobre-hobby :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: keżor ciebie zawsze dziwne rzeczy śmieszyły :polew: rozje**ło mnie to na łopatki :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 akjam wyrezałeś te swoje fele ??? ile za nie dałeś bo nie pamiętam miron ma jakieś do obchnięcia Teraz to ja mam inne rzeczy na głowie i felgami zajmę się później... :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 meczyk widzieliście ? niezły czad nie piwa się lepiej napij a nie będziesz mecze oglądał sam sie napij ja chory jestem a piłki to wogóle nie trawie no może jak te nasze patałachy grają żeby się powkurwiać
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 panowie uważajcie my z Keżorem się jeszcze bronimy ale wy już jedną nogą za... :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 meczyk widzieliście ? niezły czad nie piwa się lepiej napij a nie będziesz mecze oglądał sam sie napij ja chory jestem a piłki to wogóle nie trawie no może jak te nasze patałachy grają żeby się powkurwiać Max! Ale my mówimy o hokeju! :wink4: :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 akjam wyrezałeś te swoje fele ??? ile za nie dałeś bo nie pamiętam miron ma jakieś do obchnięcia Teraz to ja mam inne rzeczy na głowie i felgami zajmę się później... :polew: :polew: np??? coś taki tajemniczy nalato chyba 16 nie wrzucisz
akjam Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 panowie uważajcie my z Keżorem się jeszcze bronimy ale wy już jedną nogą za... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 23:10_________________________________________________ akjam wyrezałeś te swoje fele ??? ile za nie dałeś bo nie pamiętam miron ma jakieś do obchnięcia Teraz to ja mam inne rzeczy na głowie i felgami zajmę się później... :polew: :polew: np??? coś taki tajemniczy nalato chyba 16 nie wrzucisz W c**j pomysłów! :kox: P.S. Nie będę jeździł na 16ach... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi