akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 spadam do roboty No wreszcie stanley bo już się zastanawiałem czy tylko ja pracuje?
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 normalnie masakra jak nic i okładu z młodej piersi też niewidać żeby jakaś mnie wspomogła kobitka :pociesz: na te młode to już się nie łapię, ale jak by wystarczyły ci dojrzałe, to... :gwizdanie: :polew:
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 normalnie masakra jak nic i okładu z młodej piersi też niewidać żeby jakaś mnie wspomogła kobitka :pociesz: na te młode to już się nie łapię, ale jak by wystarczyły ci dojrzałe, to... :gwizdanie: :polew: dobre kedzior gdzie ty poszedles takie propozycje sie kreca jak coe to zapraszam cie do knurowa tez mnie cos bierze :gwizdanie:
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 normalnie masakra jak nic i okładu z młodej piersi też niewidać żeby jakaś mnie wspomogła kobitka :pociesz: na te młode to już się nie łapię, ale jak by wystarczyły ci dojrzałe, to... :gwizdanie: :polew: dobre kedzior gdzie ty poszedles takie propozycje sie kreca jak coe to zapraszam cie do knurowa tez mnie cos bierze :gwizdanie: hehe, woli antybiotyk jak widać
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 normalnie masakra jak nic i okładu z młodej piersi też niewidać żeby jakaś mnie wspomogła kobitka :pociesz: na te młode to już się nie łapię, ale jak by wystarczyły ci dojrzałe, to... :gwizdanie: :polew: dobre kedzior gdzie ty poszedles takie propozycje sie kreca jak coe to zapraszam cie do knurowa tez mnie cos bierze :gwizdanie: czekaj jak Stan to przeczyta... jeszcze dotrze tam przede mną
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 normalnie masakra jak nic i okładu z młodej piersi też niewidać żeby jakaś mnie wspomogła kobitka :pociesz: na te młode to już się nie łapię, ale jak by wystarczyły ci dojrzałe, to... :gwizdanie: :polew: dobre kedzior gdzie ty poszedles takie propozycje sie kreca jak coe to zapraszam cie do knurowa tez mnie cos bierze :gwizdanie: hehe, woli antybiotyk jak widać dokladnie spierniczyl jak nigdy chyba powaznie chory jest normalnie masakra jak nic i okładu z młodej piersi też niewidać żeby jakaś mnie wspomogła kobitka :pociesz: na te młode to już się nie łapię, ale jak by wystarczyły ci dojrzałe, to... :gwizdanie: :polew: dobre kedzior gdzie ty poszedles takie propozycje sie kreca jak coe to zapraszam cie do knurowa tez mnie cos bierze :gwizdanie: czekaj jak Stan to przeczyta... jeszcze dotrze tam przede mną spoko jakos sie wytlumaczymy
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Siemanko spadaj stad A ty co u siebie jesteś
Bulczas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jacy ludzie są popieprzeni Przyjechał synuś z tatusiem oglądać te moje amorki Sachsa i tatuś wkręcał mi że amorki są wyjebane bo jeden się szybciej wciska niż drugi i że mają trochę rdzy. Padłem normalnie :polew: Mówi daję 300zł i biorę. Chyba kolega Dawidsa212 bo z mysłowic koleś. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 Jacy ludzie są popieprzeni Przyjechał synuś z tatusiem oglądać te moje amorki Sachsa i tatuś wkręcał mi że amorki są wyjebane bo jeden się szybciej wciska niż drugi i że mają trochę rdzy. Padłem normalnie :polew: Mówi daję 300zł i biorę. Chyba kolega Dawidsa212 bo z mysłowic koleś. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać no to jak sie nie podoba to wypad trzeba mu było powiedzieć żeby wziął ze sobą kogoś kto sie zna na sprawdzaniu amorów
Bulczas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jacy ludzie są popieprzeni Przyjechał synuś z tatusiem oglądać te moje amorki Sachsa i tatuś wkręcał mi że amorki są wyjebane bo jeden się szybciej wciska niż drugi i że mają trochę rdzy. Padłem normalnie :polew: Mówi daję 300zł i biorę. Chyba kolega Dawidsa212 bo z mysłowic koleś. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać no to jak sie nie podoba to wypad trzeba mu było powiedzieć żeby wziął ze sobą kogoś kto sie zna na sprawdzaniu amorów Powiedziałem grzecznie sp***dalać
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 Jacy ludzie są popieprzeni Przyjechał synuś z tatusiem oglądać te moje amorki Sachsa i tatuś wkręcał mi że amorki są wyjebane bo jeden się szybciej wciska niż drugi i że mają trochę rdzy. Padłem normalnie :polew: Mówi daję 300zł i biorę. Chyba kolega Dawidsa212 bo z mysłowic koleś. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać no to jak sie nie podoba to wypad trzeba mu było powiedzieć żeby wziął ze sobą kogoś kto sie zna na sprawdzaniu amorów Powiedziałem grzecznie sp***dalać no i git
Bulczas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Spadam za chwilę do roboty A myślałem że kaska wpadnie bo na felgi zbieram a tu sezon coraz bliżej ;(
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 Spadam za chwilę do roboty A myślałem że kaska wpadnie bo na felgi zbieram a tu sezon coraz bliżej ;( spoko , sprzedadzą sie spokojnie , tylko trzeba poczekać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 kur*a masakra wykańczam się jak nic mam taki kaszel że mnie aż dusi jutro idę znowu do lekarza Adrenalina no gdybyś była trochę młodsza to może i bym się skusił ale no niestety niełapiesz się :polew: poza tym Stanley jak by się dowiedział o tym to by mi taki okład zrobił że miałbym ryja jak pomidor :vava: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi