krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ...że niby starsza znaczy gorsza? nie starsza... Kędzior wyraźnie zaznaczył, że jesteś "stara" :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ...że niby starsza znaczy gorsza? hehe nie no ja tego nienapisałem
Bulczas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ...że niby starsza znaczy gorsza? To Kędzior zapomnij już o jakimkolwiek okładzie :polew:Spadam do roboty trzymajcie się
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 nie starsza... Kędzior wyraźnie zaznaczył, że jesteś "stara" :polew: no niechciałbym być w twojej skórze jak cię Basia dorwie :polew: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 13:30_________________________________________________ ...że niby starsza znaczy gorsza? To Kędzior zapomnij już o jakimkolwiek okładzie :polew:Spadam do roboty trzymajcie się czyli będę choryy i choryy ;( hehe miłej pracy
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 "wyraźnie" to Ty sobie grabisz... hehe nie no ja tego nienapisałem Nie nie wcale :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 "wyraźnie" to Ty sobie grabisz... hehe nie no ja tego nienapisałem Nie nie wcale :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu niepróbuj odwracać kota ogonem to tobie Adrenalina nastuka :polew:
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 idę stąd chodź się przytul... Krolu, odwołuje wszystko!!! < foch >
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Krolu niepróbuj odwracać kota ogonem to tobie Adrenalina nastuka :polew: Ja nie pisałem, że jest "stara" poza tym tak jak ja lubi reddsy, a ci co je piją - trzymają się razem [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 13:34_________________________________________________ idę stąd chodź się przytul... Krolu, odwołuje wszystko!!! < foch > źle mnie zrozumiałaś :disgust:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Krolu niepróbuj odwracać kota ogonem to tobie Adrenalina nastuka :polew: Ja nie pisałem, że jest "stara" poza tym tak jak ja lubi reddsy, a ci co je piją - trzymają się razem [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 13:34_________________________________________________ idę stąd chodź się przytul... Krolu, odwołuje wszystko!!! < foch > źle mnie zrozumiałaś :disgust: hehe Krolu i tak już jesteś spalony :gwizdanie: i pamiętaj tylko winny się tłumaczy
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 juz ja tam swoje wiem... eśśśśśśśśśśśśśśśśśss :thumbdown: przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie i będzie jasne - ja tylko przetłumaczyłem post kędziora...
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 juz ja tam swoje wiem... eśśśśśśśśśśśśśśśśśss :thumbdown: przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie i będzie jasne - ja tylko przetłumaczyłem post kędziora... lalalalal Krolu ma przesrane llalalala :polew:
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 juz ja tam swoje wiem... eśśśśśśśśśśśśśśśśśss :thumbdown: przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie i będzie jasne - ja tylko przetłumaczyłem post kędziora... lalalalal Krolu ma przesrane llalalala :polew:
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 juz ja tam swoje wiem... eśśśśśśśśśśśśśśśśśss :thumbdown: przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie i będzie jasne - ja tylko przetłumaczyłem post kędziora... ja tam się jednak dopatruję Twojej własnej interpretacji... zresztą co za różnica, i tak obaj macie przesrane.
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 juz ja tam swoje wiem... eśśśśśśśśśśśśśśśśśss :thumbdown: przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie i będzie jasne - ja tylko przetłumaczyłem post kędziora... ja tam się jednak dopatruję Twojej własnej interpretacji... zresztą co za różnica, i tak obaj macie przesrane. ale ja też piję reedsy - to może chociaż trochę mniej niż kędzior co ?
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zresztą co za różnica, i tak obaj macie przesrane. eno bez jaj że ja też ;( chorego będziesz biła?
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zresztą co za różnica, i tak obaj macie przesrane. eno bez jaj że ja też ;( chorego będziesz biła? nie, ja cię rozjadę
Rekomendowane odpowiedzi