Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no to chyba musiala by byc spora kwota no mi byś chyba nieżałował co nie? ha ha ha... bardzo śmieszne Basiu... aż tak ze mną tragicznie ? ;( ;( ;( :polew: zastanówmy się... furkę masz, i ten sexy moher na klacie... widziałam (zresztą jak połowa CityRocka) więc chyba nie jest tak tragicznie
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zastanówmy się... furkę masz, i ten sexy moher na klacie... widziałam (zresztą jak połowa CityRocka) więc chyba nie jest tak tragicznie hehe a tam pół city rocka nieprzesadzaj może jak tak będę chodził to mnie jaka zechce :polew:
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a może terapia szokowa i załatwimy Ci okład z meskich jąder :gwizdanie: może by wyszło taniej
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a może terapia szokowa i załatwimy Ci okład z meskich jąder :gwizdanie: może by wyszło taniej ty masz jakjieś ostatnio dziwne zapędy...
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a może terapia szokowa i załatwimy Ci okład z meskich jąder :gwizdanie: może by wyszło taniej fuuuj... ! świńskie świntuchy!
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a może terapia szokowa i załatwimy Ci okład z meskich jąder :gwizdanie: może by wyszło taniej fuuuj... ! świńskie świntuchy! hehe no to już wiesz z kim śpisz :polew:
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a może terapia szokowa i załatwimy Ci okład z meskich jąder :gwizdanie: może by wyszło taniej ty masz jakjieś ostatnio dziwne zapędy... ja jestem zupełnie normalny
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No proszę... Kedzior chyba już jesteś zdrowszy?
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No proszę... Kedzior chyba już jesteś zdrowszy? jak przeczytał propozycje stanleya to od razu wyzdrowiał :decayed:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No proszę... Kedzior chyba już jesteś zdrowszy? niestety ale czuję sie gorzej niz wczoraj ja jestem zupełnie normalny muhehehe dawno się tak nie uśmiałem :polew:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No proszę... Kedzior chyba już jesteś zdrowszy? jak przeczytał propozycje stanleya to od razu wyzdrowiał :decayed: Wcale mu się nie dziwię... :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Stanley jak czasem coś napisze to nic tylko :sick3:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Stanley jak czasem coś napisze to nic tylko :sick3: Eeeee tam... :decayed:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Stanley jak czasem coś napisze to nic tylko :sick3: Eeeee tam... :decayed: heheh nom chyba że ciebie też to rajcuje
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Stanley jak czasem coś napisze to nic tylko :sick3: Eeeee tam... :decayed: heheh nom chyba że ciebie też to rajcuje
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Stanley jak czasem coś napisze to nic tylko :sick3: Eeeee tam... :decayed: heheh nom chyba że ciebie też to rajcuje heehhe :polew:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Stanley jak czasem coś napisze to nic tylko :sick3: Eeeee tam... :decayed: heheh nom chyba że ciebie też to rajcuje heehhe :polew: Tylko okłady z młodych piersi... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Tylko okłady z młodych piersi... :gwizdanie: prawidłowo to mnie się podoba
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Tylko okłady z młodych piersi... :gwizdanie: prawidłowo to mnie się podoba No inaczej być nie może! :kox:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Tylko okłady z młodych piersi... :gwizdanie: prawidłowo to mnie się podoba No inaczej być nie może! :kox: no jak widzisz niektórzy mają inne zapędy ... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi