Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 miałem jakiegoś taniego ubezpieczenia szukać w necie, a jak zwykle kędzior mnie zagaduje zapłać mi a ja cię będę ubezpieczał pewniej niż na poczcie :polew: i ty się wkońcu zajmij czymś poważnym a nie jakieś pierdoły będziesz szukał ubezpieczenia czy coś :polew: "luzuj srom czopku" :polew: ten tekst mnie ro***erdala WM[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:06_________________________________________________ Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? akjam ty weż na techniczny wskocz, a nie tu jakieś głupoty zapodajesz. tu poważne dialogi się toczą a nie o jakiej tam kierze coś pitolisz chłopie ogarnij się i popraw :polew: Ty Max! NIech Cię nie ponosi! :naughty: :polew: :polew: NIE masz takiej mocy żeby mi kropka sprzedać :tongue4: :tongue4: No nie ale nie powiem Ci jak i gdzie sprawdzić gdzie masz DPFa... :polew: :polew: :polew: :polew: dobra cofam co powiedziałem :beksa: :sorry:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max może taki ? tobie by pasowała idealnie :polew:
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 wesoło tu dziś macie, ale musze spadać dobrej nocki Panowie ...
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: :wink4: wesoło tu dziś macie, ale musze spadać dobrej nocki Panowie ... tak za wczasu?
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 wesoło tu dziś macie, ale musze spadać dobrej nocki Panowie ... bajo ucałuj stanleja bo w bukowinie sam to będę robił
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max może taki ? tobie by pasowała idealnie :polew: :wink4:
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: masakra
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? akjam ty weż na techniczny wskocz, a nie tu jakieś głupoty zapodajesz. tu poważne dialogi się toczą a nie o jakiej tam kierze coś pitolisz chłopie ogarnij się i popraw :polew: Ty Max! NIech Cię nie ponosi! :naughty: :polew: :polew: NIE masz takiej mocy żeby mi kropka sprzedać :tongue4: :tongue4: No nie ale nie powiem Ci jak i gdzie sprawdzić gdzie masz DPFa... :polew: :polew: :polew: :polew: dobra cofam co powiedziałem :beksa: :sorry: No! :wink4:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: :wink4: wesoło tu dziś macie, ale musze spadać dobrej nocki Panowie ... tak za wczasu? kędzior ty p.rz.e.j.eb.i.e o k.u.r.w.a. teraz mnie roz.jeba. łeś extara ziomek :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: o mało w gacie nie popuściłem tylko ja taki czarny nie jestem (a drugi obrazek bo go nie widać )
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no Krolu od razu ci lepiej z oczy patrzy z tym nowym avatarem
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siema chłopaki tyskie otwarte a miałem dziś mieć dzień przerwy
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: :wink4: wesoło tu dziś macie, ale musze spadać dobrej nocki Panowie ... tak za wczasu? kędzior ty p.rz.e.j.eb.i.e o k.u.r.w.a. teraz mnie roz.jeba. łeś extara ziomek :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: o mało w gacie nie popuściłem tylko ja taki czarny nie jestem (a drugi obrazek bo go nie widać ) ala drużyna A
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: masakra ello gliwice widzę że avatarek ci się zmienił ta ma jakieś krzywe jak się przyjrześ
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 miałem jakiegoś taniego ubezpieczenia szukać w necie, a jak zwykle kędzior mnie zagaduje na poczcie podobno :> Max a jaki avatarek by cie satysfakcjonowal :?: WIELKI BIGMAC Z FRYTKAMI prosze bardzo
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siema chłopaki tyskie otwarte a miałem dziś mieć dzień przerwy hehe siemka, niewygłupiaj się pij póki możesz
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: masakra ello gliwice widzę że avatarek ci się zmienił ta ma jakieś krzywe jak się przyjrześ no to przyjrzy się dokładnie
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siema chłopaki tyskie otwarte a miałem dziś mieć dzień przerwy stanley ty ostro trenujesz przed bukowiną tylko się nie przetrenuj bo browala walniesz i cię z butów wywali
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siema chłopaki tyskie otwarte a miałem dziś mieć dzień przerwy hehe siemka, niewygłupiaj się pij póki możesz Ja też otworzyłem piwko... Zdrowie tych którzy nie mogą!
Rekomendowane odpowiedzi