Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: masakra ello gliwice widzę że avatarek ci się zmienił ta ma jakieś krzywe jak się przyjrześ no to przyjrzy się dokładnie widać że nienadrabiasz spamu...
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp tak wyskoczy błąd
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp Stanley! Przeczytaj kilka postów wyżej to się dowiesz czy tutaj rozmawiamy o motoryzacji!!!
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siema chłopaki tyskie otwarte a miałem dziś mieć dzień przerwy hehe siemka, niewygłupiaj się pij póki możesz Ja też otworzyłem piwko... Zdrowie tych którzy nie mogą! no to bęc
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siema chłopaki tyskie otwarte a miałem dziś mieć dzień przerwy hehe siemka, niewygłupiaj się pij póki możesz Ja też otworzyłem piwko... Zdrowie tych którzy nie mogą! no to bęc bęc!
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max normlanie znalazłem ci avatara i nawet się niewypieraj :polew: masakra ello gliwice widzę że avatarek ci się zmienił ta ma jakieś krzywe jak się przyjrześ no to przyjrzy się dokładnie krolu kiedy miałeś badania techniczne wzroku przecie lewa pierś jest bardziej odstająca no chyba że dla ciebie to obojętne :polew:
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 krolu kiedy miałeś badania techniczne wzroku przecie lewa pierś jest bardziej odstająca no chyba że dla ciebie to obojętne :polew: każda tak ma - sprawdź u swojej :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp nie rób tutaj OT hehehe a tak pozatym to :nabijasie: Ja też otworzyłem piwko... Zdrowie tych którzy nie mogą! ;( ;( ;( ;( no zdrowie ;(
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 siema chłopaki tyskie otwarte a miałem dziś mieć dzień przerwy hehe siemka, niewygłupiaj się pij póki możesz Ja też otworzyłem piwko... Zdrowie tych którzy nie mogą! powinieneś powiedzić :zdrowie chorych
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 krolu kiedy miałeś badania techniczne wzroku przecie lewa pierś jest bardziej odstająca no chyba że dla ciebie to obojętne :polew: każda tak ma - sprawdź u swojej :gwizdanie: :gwizdanie: :nabijasie: :polew:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp stanley już jeden opierdol dostał za zadawanie głuich pytań :doh1: :doh1: :doh1:
Bulczas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ile stron nie macie co robić Spadam na piwko znowu
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 krolu kiedy miałeś badania techniczne wzroku przecie lewa pierś jest bardziej odstająca no chyba że dla ciebie to obojętne :polew: każda tak ma - sprawdź u swojej :gwizdanie: :gwizdanie: już sprawdzałem nie raz ... koniec tematu.
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 krolu kiedy miałeś badania techniczne wzroku przecie lewa pierś jest bardziej odstająca no chyba że dla ciebie to obojętne :polew: każda tak ma - sprawdź u swojej :gwizdanie: :gwizdanie: już sprawdzałem nie raz ... koniec tematu. więc co się dziwisz :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp stanley już jeden opierdol dostał za zadawanie głuich pytań :doh1: :doh1: :doh1: Stanley jeszcze raz takie coś i zostaniesz zgłoszony do ukarania :polew: Ile stron nie macie co robić Spadam na piwko znowu kuszulki wypas idealnie na mnie pasuję :>
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp stanley już jeden opierdol dostał za zadawanie głuich pytań :doh1: :doh1: :doh1: Stanley jeszcze raz takie coś i zostaniesz zgłoszony do ukarania :polew: Ile stron nie macie co robić Spadam na piwko znowu kuszulki wypas idealnie na mnie pasuję :> Jaki rozmiar wziąłeś Kedzior?
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jaki rozmiar wziąłeś Kedzior? M :polew: XL
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp stanley już jeden opierdol dostał za zadawanie głuich pytań :doh1: :doh1: :doh1: Stanley jeszcze raz takie coś i zostaniesz zgłoszony do ukarania :polew: Ile stron nie macie co robić Spadam na piwko znowu kuszulki wypas idealnie na mnie pasuję :> a był na ciebie rozmiar ??? czy z dwóch ci jedną zrobili :polew:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jaki rozmiar wziąłeś Kedzior? M :polew: XL Dobrze, że się poprawiłeś!
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do Krola, bo wy zboki i tak mi nie powiecie nie czytaj Kędzior, to pytanie techniczne czy jak podłącze VAGa i zrobie auto scan to wykryje kumplowi bład zaworu N75 ? ma jakieś przeładowania w passacie itp stanley już jeden opierdol dostał za zadawanie głuich pytań :doh1: :doh1: :doh1: Stanley jeszcze raz takie coś i zostaniesz zgłoszony do ukarania :polew: Ile stron nie macie co robić Spadam na piwko znowu kuszulki wypas idealnie na mnie pasuję :> Jaki rozmiar wziąłeś Kedzior? rękawy z eSki, w klacie L, a w brzuchu XXl
Rekomendowane odpowiedzi