krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 hehehe o mnie mowa wpadne dzisiaj do Chorzowa na fotki ?
talib1990 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a zapoda ktoś jakiś konkretny adres tej myjki do wklepania w navi?
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a zapoda ktoś jakiś konkretny adres tej myjki do wklepania w navi? ul. Parkowa 2041-500 Chorzów
talib1990 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a zapoda ktoś jakiś konkretny adres tej myjki do wklepania w navi? ul. Parkowa 2041-500 Chorzów Dziękówka no to dozobacczyska )
Maxito Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ello ja niestety juz się myłem a i bro wciągnołem więc na sescje nie podlece a w dodatku mam problem z parktronikiem działa :> nie działa działa :> nie działa i tak ku..wa bez końca i szukam na technicznym jakiś podpowiedzi
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 ello ja niestety juz się myłem a i bro wciągnołem więc na sescje nie podlece a w dodatku mam problem z parktronikiem działa :> nie działa działa :> nie działa i tak ku..wa bez końca i szukam na technicznym jakiś podpowiedzi jak dla mnie to styki
Maxito Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ello ja niestety juz się myłem a i bro wciągnołem więc na sescje nie podlece a w dodatku mam problem z parktronikiem działa :> nie działa działa :> nie działa i tak ku..wa bez końca i szukam na technicznym jakiś podpowiedzi jak dla mnie to styki powiem ci najprawdopodobniej tak bo jak jest sucho to działa niech tylko popada d*pa czuli zostaje mi zrzucić tylni zderzad i poczyściś wszystko
stanley Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ello ja niestety juz się myłem a i bro wciągnołem więc na sescje nie podlece a w dodatku mam problem z parktronikiem działa :> nie działa działa :> nie działa i tak ku..wa bez końca i szukam na technicznym jakiś podpowiedzi jak dla mnie to styki powiem ci najprawdopodobniej tak bo jak jest sucho to działa niech tylko popada pupa czuli zostaje mi zrzucić tylni zderzad i poczyściś wszystko się zachciało B7 :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 walimy coś pany dzisiaj? bo ja już wytrzymać niemogę
Bulczas Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 walimy coś pany dzisiaj? bo ja już wytrzymać niemogę Chyba już jesteś zdrowy Jedziemy na chorzów a potem walniemy coś
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 walimy coś pany dzisiaj? bo ja już wytrzymać niemogę Chyba już jesteś zdrowy Jedziemy na chorzów a potem walniemy coś nie no trzyma mnie jeszcze ale k**wa ileż można niepić :gwizdanie: :gwizdanie: jak na chorzów napisz jakieś szczegóły
Bulczas Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 walimy coś pany dzisiaj? bo ja już wytrzymać niemogę Chyba już jesteś zdrowy Jedziemy na chorzów a potem walniemy coś nie no trzyma mnie jeszcze ale ku***a ileż można niepić :gwizdanie: :gwizdanie: jak na chorzów napisz jakieś szczegóły No Keżor, Krolu jadą robić jakieś foty. Nie czytałeś strony wcześniej lub dwóch :gwizdanie: o 21 się zbierają
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 noi co jedziemy do nich czy jak? na 2 auta czy 1 jedziemy o takie szczegóły mi chodziło :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Bierz swoje padło chcę usłyszeć jak to chodzi. To 20:40 jestem pod Twoim blokiem oki
stanley Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Bierz swoje padło chcę usłyszeć jak to chodzi. To 20:40 jestem pod Twoim blokiem oki
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Bierz swoje padło chcę usłyszeć jak to chodzi. To 20:40 jestem pod Twoim blokiem oki ok[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 20:36_________________________________________________ skad lecicie z SO ?? z pogoni
Rekomendowane odpowiedzi