krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 zaraz go zedytuję jeszcze cytat wyedytuj a ty wyedytuj swoje :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 10:51_________________________________________________ja teraz na spoty nie jeżdżę.. tobie i rafałowi wiszę jakaś tam kasę a to coś mam :wallbash: :wallbash:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 c**j ,ważne że auto będzie wyglądać , najwyżej zdupisz do meksyku
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ch***j ,ważne że auto będzie wyglądać , najwyżej zdupisz do meksyku a w meksyku fajne meksykanki są
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ch***j ,ważne że auto będzie wyglądać , najwyżej zdupisz do meksyku :polew: :polew: :polew: :polew:ciiiiiiiiiiiiiiiii nie mów rafałowi gdzie uciekam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 jade po płytke, zapłacić za zlot i takie tam
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 jade po płytke, zapłacić za zlot i takie tam
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 furka odebrana i pomalowana trochę widać ale to nie nowa furka keżor będziesz żył jest szansa na spota bo chłopaki od kuchni się uwijają i powiedzieli, że do 18 się wyrobią ale zobaczymy, hamulce coś mi szwankują - słabo hamują i miękki pedał(nowe tarcze klocki przód tył są) ten lakiernik coś gadał, że jakiejś podkładki brakuje
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 u mnie też nie ma zbyt super hamulców bo masz padło Geju[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nieprowokuj mnie bo sobie ustawie taki opis jak miał wczoraj Krolu :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nieprowokuj mnie bo sobie ustawie taki opis jak miał wczoraj Krolu :polew: nie mam Twojego gege więc możesz
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nieprowokuj mnie bo sobie ustawie taki opis jak miał wczoraj Krolu :polew: nie mam Twojego gege więc możesz ale inni moje mają więc to wystarczy
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nieprowokuj mnie bo sobie ustawie taki opis jak miał wczoraj Krolu :polew: nie mam Twojego gege więc możesz ale inni moje mają więc to wystarczy [br]inni mnie nie interesują tylko JA :polew: :polew:Dopisany: 02 Marzec 2010, 13:33_________________________________________________sorry JA
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 hehe Miszka , to ciesze sie , czyli mówisz że warto do niego fure oddać ? bo sie właśnie zastanawiam nad lakiernikiem :polew:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :> :> :> a ja wcinam obiadek Smak dzienks hehe Miszka , to ciesze sie , czyli mówisz że warto do niego fure oddać ? bo sie właśnie zastanawiam nad lakiernikiem :polew: hehe ta ty i lakiernik hehe będzie ci szkoda dać kase na takie coś zaraz coś wymyślisz żeby ulepszyć mechanikę
Rekomendowane odpowiedzi