Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 kezor- zapłaciłem już za to coś może w czwartek będzie u mnie :kox: a mi to właśnie 3 min temu przyszło ale tylko jedno, myślałem, że to o połowę mniejsze będzie
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 weźcie śledzie do chorusa na spot , Mistrz Wolf prosi [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:26_________________________________________________ kezor- zapłaciłem już za to coś może w czwartek będzie u mnie :kox: ku***a , a na czisy skompi no ja dziś do maca nie idę :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 weźcie śledzie do chorusa na spot , Mistrz Wolf prosi [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:26_________________________________________________ kezor- zapłaciłem już za to coś może w czwartek będzie u mnie :kox: ku***a , a na czisy skompi no ja dziś do maca nie idę :gwizdanie: 'za rok o tej porze może będziesz na zero
akjam Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 wszystkim i do widzenia mam nadzieję na spocie! :naughty: P.S. Krolu weź pls swój sprzęt.
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 zabiorę [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:34_________________________________________________ weźcie śledzie do chorusa na spot , Mistrz Wolf prosi [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:26_________________________________________________ kezor- zapłaciłem już za to coś może w czwartek będzie u mnie :kox: ku***a , a na czisy skompi no ja dziś do maca nie idę :gwizdanie: 'za rok o tej porze może będziesz na zero jets cieplo nie musimy do maca chodzić :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 w sumie już niedługo i zaczniemy spoty na powietrzu
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 też tak myśle , możemy iść raz KFC są tam jabłka /??
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Są nowe kanapki w maku e tam kanapki :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 w sumie już niedługo i zaczniemy spoty na powietrzu GRYYLLLLLLLLL Rafał niezapomnij radyjko
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 w sumie już niedługo i zaczniemy spoty na powietrzu GRYYLLLLLLLLL Rafał niezapomnij radyjko Przypomnij mi przed wyjazdem Gryyllll to lubię
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Przypomnij mi przed wyjazdem Gryyllll to lubię ja też [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 15:08_________________________________________________a co jest z Kanarem? dawno się nieodzywał
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Przypomnij mi przed wyjazdem Gryyllll to lubię ja też A tu mrozy mają wrócić [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 15:09_________________________________________________Kanar pewnie w robocie i nie ma dostępu do neta :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bo dawno go coś niewidziałem, zaraz jade na wymiane klocków i myju myju
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bo dawno go coś niewidziałem, zaraz jade na wymiane klocków i myju myju Hehe a pewnie będzie padać Weź mi etke
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bo dawno go coś niewidziałem, zaraz jade na wymiane klocków i myju myju Hehe a pewnie będzie padać Weź mi etke a niech pada hehe ale w środku odrazu wezmę żeby mi posprzątali bo syf jak niewiem
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bo dawno go coś niewidziałem, zaraz jade na wymiane klocków i myju myju daj mi swoje gg mam dil do Ciebie
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bo dawno go coś niewidziałem, zaraz jade na wymiane klocków i myju myju daj mi swoje gg mam dil do Ciebie wystarczy że wejdziesz w mój profil i będziesz tam miał podane
Rekomendowane odpowiedzi