akjam Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 stan nie wrócił No właśnie coś mówił, że ma gdzieś jeszcze jechać... :gwizdanie:Q***wa wyłaczyli mi Cyfrę bo chyba zapomniałem zapłacić! no może się wkońcu weźmiesz do tej roboty Załącze sobie jakś grę...
Cordii Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Dimana i Pucka jeszcze nie ma ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Załącze sobie jakś grę... ta chyba z redtube narka Stan Diman jest a Pucek zanim przejedzie przez tą swoją wieś to wiesz jeszcze z godzina minie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 kaj ten Diman , brakuje już mi tej dupki
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 hehe nom i Arek usunął tą swoja z avatara
diman Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 jestem jestem pany dziekuwa za spota chociaż i tak twierdze ze katowice sie nie umieja bawic
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 jestem jestem pany dziekuwa za spota chociaż i tak twierdze ze katowice sie nie umieja bawic chyba będziemy sobie musieli poważnie porozmawiać
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 jestem jestem pany dziekuwa za spota chociaż i tak twierdze ze katowice sie nie umieja bawic po piątku już nie powinieneś tak pisać
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Keżor zagiąłeś mnie tym http://www.youtube.com/watch?v=foQo4KE2o-I
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ja też jestem, nadrabiałem spam :> dzięki za spota i za miłe słowa na temat trochę porezanej fury Rafał, ja bym patrzył po tych prosiakach :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Keżor zagiąłeś mnie tym http://www.youtube.com/watch?v=foQo4KE2o-I dojebane co ale już teraz mam to nagrane , ostanio pod makiem w Sosnowcu puszczałem
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 hmm byłem trzeźwy a nie pamiętam :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Keżor zagiąłeś mnie tym http://www.youtube.com/watch?v=foQo4KE2o-I dojebane co ale już teraz mam to nagrane , ostanio pod makiem w Sosnowcu puszczałem stara ta nuta jak Diman... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 stara ta nuta jak Diman... :gwizdanie: hehe nom tylko niemów ile ma lat :polew:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 hmm byłem trzeźwy a nie pamiętam :gwizdanie: a mnie nie jebnął potencjometr
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 hmm byłem trzeźwy a nie pamiętam :gwizdanie: a mnie nie jebnął potencjometr no ale muzyki niepamiętam hehe Keżor wrzucić ci to na płytkę?
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 hmm byłem trzeźwy a nie pamiętam :gwizdanie: a mnie nie jebnął potencjometr no ale muzyki niepamiętam hehe Keżor wrzucić ci to na płytkę? miałem to długo nagrane i troche mnie to sie znudziło , ale jeszcze kiedyś se to nagram
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 jak mi coś wpadnie do głowy to ci będę prezentował stworzę ci mega płytę hehe
Rekomendowane odpowiedzi