Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja czekam aż będzie cieplej i montuje 16-stki do przodu :wink4:

0.216ki ? :kox:

To też :kox: Nie mogę nad morze jechać takim wolnym padłem :gwizdanie: A 16" to głośniki mi zostały z poprzedniego auta[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:17_________________________________________________ :siema: Geju :naughty:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siamasz Miszka :hi: jak tam kuchnie skończona? :wink4:

Opublikowano

oo mam już 3000 postów :decayed:

:blink:

dobra ja spadam na spota :)

Opublikowano

Ja czekam aż będzie cieplej i montuje 16-stki do przodu :wink4:

0.216ki ? :kox:

To też :kox: Nie mogę nad morze jechać takim wolnym padłem :gwizdanie: A 16" to głośniki mi zostały z poprzedniego auta[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:17_________________________________________________ :siema: Geju :naughty:

no jebne Ci zaraz

Opublikowano

:wink4:

Opublikowano

kuchnia no comments, koleś od dwóch dni nie odbiera telefonu ode mnie :wallbash:

Opublikowano

Nara spotowicz :wink4:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:21_________________________________________________

kuchnia no comments, koleś od dwóch dni nie odbiera telefonu ode mnie :wallbash:

Ach Ci fachowcy :gwizdanie:
Opublikowano

na EU keżor na EU, nie zasłaniaj się jakimś Audi Śląsk[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:22_________________________________________________bulczas na czerwone się przerzuciłeś ?

Opublikowano

na EU keżor na EU, nie zasłaniaj się jakimś Audi Śląsk[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:22_________________________________________________bulczas na czerwone się przerzuciłeś ?

Zmiany są wskazane. W tym audi podobają mi się fele :tongue4:
Opublikowano

trzeba bylo nam postawić po flaszce to byśmy ci to poskładali jak należy :decayed:

Opublikowano

trzeba bylo nam postawić po flaszce to byśmy ci to poskładali jak należy :decayed:

No może nie jak należy ale na pewno by się poskładało :decayed:
Opublikowano

nom i taniej by wyszło :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie co z tym jutrem?

jutro robimy imprezę zamiast w sobotę... i się ludzie z sg z nami wybiorą - padło na straszny dwór w katowicach

Opublikowano

nom i taniej by wyszło :gwizdanie:

I ładniej :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:34_________________________________________________

Panowie co z tym jutrem?

jutro robimy imprezę zamiast w sobotę... i się ludzie z sg z nami wybiorą - padło na straszny dwór w katowicach

Trzeba właśnie coś ustalić :gwizdanie:
Opublikowano
:good: dzięki, ale może ten koleś jednak odbierze :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:35_________________________________________________kurna mi bardziej pasi sobota, juro mogę mieć ciężko, robotę zmieniam :gwizdanie:
Opublikowano

:good: dzięki, ale może ten koleś jednak odbierze :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:35_________________________________________________kurna mi bardziej pasi sobota, juro mogę mieć ciężko, robotę zmieniam :gwizdanie:

Na jaką :mysli:
Opublikowano

wiem że Oko też niemoże w piątek z tego co mówił na spocie.

Opublikowano

Mi obojętne kiedy :wink4: Nawet może być niedziela :decayed:

Opublikowano

Na jaką :mysli:

nadworny pedał :polew:

Opublikowano

Oho zaczyna się jebanie :decayed: