krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie lepiej zbroić coś jutro z ludźmi z Gliwic jednego dnia ?? ja niestety na 2 imprezy nie dam rady pójść..
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dzięki, ale może ten koleś jednak odbierze [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:35_________________________________________________kurna mi bardziej pasi sobota, juro mogę mieć ciężko, robotę zmieniam :gwizdanie: Na jaką nadworny pedał drugi ?
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Królu, nie nalegaj, umawialiście się na sobotę to też tak zróbcie, damy radę najwyżej jutro sami wpadniemy na spiż
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie lepiej zbroić coś jutro z ludźmi z Gliwic jednego dnia ?? ja niestety na 2 imprezy nie dam rady pójść.. nom ale widzisz Miszce niepasuję i Oku czy Okowi niewiem jak go odmienić
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Królu, nie nalegaj, umawialiście się na sobotę to też tak zróbcie, damy radę najwyżej jutro sami wpadniemy na spiż Chociaż raz powiedział coś mądrego
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie lepiej zbroić coś jutro z ludźmi z Gliwic jednego dnia ?? ja niestety na 2 imprezy nie dam rady pójść.. nom ale widzisz Miszce niepasuję i Oku czy Okowi niewiem jak go odmienić OCE
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Królu, nie nalegaj, umawialiście się na sobotę to też tak zróbcie, damy radę najwyżej jutro sami wpadniemy na spiż no ale chciałem z nimi też iśc.. a nie wyrobie na 2 impry :kwasny:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Królu, nie nalegaj, umawialiście się na sobotę to też tak zróbcie, damy radę najwyżej jutro sami wpadniemy na spiż ty pedale jutro w spizu sa ćipendejsi :polew: :polew: widać co lubisz :polew: ogólnie od dawna był mówiony termin na 6.03 więc może się go trzymajmy, a glywice np niemoga w piątek spokojnie się rozjechać do domów i np przyjechać w sobote?
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego pisałem ze idziemy do strasznego dworu... :szukaj:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego pisałem ze idziemy do strasznego dworu... :szukaj: nom wiem widziałem ale musiałem dosrać Puckowi to było silniejsze odemnie :polew:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Królu, nie nalegaj, umawialiście się na sobotę to też tak zróbcie, damy radę najwyżej jutro sami wpadniemy na spiż no ale chciałem z nimi też iśc.. a nie wyrobie na 2 impry :kwasny: olej ICH, a sami zmienią termin na jutro Królu, nie nalegaj, umawialiście się na sobotę to też tak zróbcie, damy radę najwyżej jutro sami wpadniemy na spiż ty pedale jutro w spizu sa ćipendejsi :polew: :polew: widać co lubisz :polew: ogólnie od dawna był mówiony termin na 6.03 więc może się go trzymajmy, a glywice np niemoga w piątek spokojnie się rozjechać do domów i np przyjechać w sobote? po 1. do samych Gliwic/Knurowa mam kawał drogi + wypad do katowic... nie szczę paliwem po 2. nie wiem kiedy są ci tańczący geje...myślałem że w sobotę bo tak Ci zależy na tym terminie po 3. na bank bez Ciebie będzie lepsza impreza...
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Spokój mi tu bo dostaniecie z baniaka ode mnie
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 pucek - jak jutro w spiza są chipendejsi - to znaczy ze będzie dużo lasek a mało facetów... można by i tam wbić po ich występach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Spokój mi tu bo dostaniecie z baniaka ode mnie naucz się składać lego a potem zacznij kozaczyć :laghing2:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Po 5 trza było założyć gaz a nie zmienić jakieś pipy i tym podobne
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Po 5 trza było założyć gaz a nie zmienić jakieś pipy i tym podobne gaz to wiesz...trza było kupić benzynę i kozaczyć
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Po 5 trza było założyć gaz a nie zmienić jakieś pipy i tym podobne gaz to wiesz...trza było kupić benzynę i kozaczyć Ja nie kozaczę i wolę jeździć dieslem niż benzyną z gazem
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 po 1. do samych Gliwic/Knurowa mam kawał drogi + wypad do katowic... nie szczę paliwem po 2. nie wiem kiedy są ci tańczący geje...myślałem że w sobotę bo tak Ci zależy na tym terminie po 3. na bank bez Ciebie będzie lepsza impreza... jak ja cię lubię hehehe :polew: :polew: mi jest obojętne czy piątek czy sobota, ale chodzi mi żeby inni też dali radę się wyrobić więc może poczekamy na wypowiedzi innych i na decyzje prezesa
Rekomendowane odpowiedzi