Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 jebaj czekam masz szczęście że niestać mnie na benzynę do mojej fury bo bym tam do ciebie pojechał[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 17:20_________________________________________________ ja mam nadzieje, że w bukownie pokażemy reszcie jak bawi się husaria ze śląska husaria fajnie brzmi
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Max, nie rzucaj się bo załatwię że będziesz robił za konia na tym kuligu :gwizdanie: ma być z klasą i tak że każdy kto zobaczy kogoś z "naszych" zrozumie skąd jesteśmy Stanley, co masz na myśli? ilość wypitych flaszek czy zabawa na poziomie i z głową?
Maxito Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 a miszka ta c*paa się pojawiła nachwilę i ani meeeeeeeeee ani beeeeeeeeeee ani sp***dalać dziady co to k**wa ma być chyba zaraz mu pojade :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ma być z klasą i tak że każdy kto zobaczy kogoś z "naszych" zrozumie skąd jesteśmy jak najebany w K.O to znaczy że nasz :polew: :polew:
stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Max, nie rzucaj się bo załatwię że będziesz robił za konia na tym kuligu :gwizdanie: ma być z klasą i tak że każdy kto zobaczy kogoś z "naszych" zrozumie skąd jesteśmy Stanley, co masz na myśli? ilość wypitych flaszek czy zabawa na poziomie i z głową? ja już jestem za stary żeby pic bez głowy, potrafię powiedzieć sobie dość
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Akjam dzwonił może da radę dzisiaj przybyć
stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Akjam dzwonił może da radę dzisiaj przybyć wpadnie na chwile po drodze praca-> dom-> praca [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 17:27_________________________________________________nie wiem czy o godz 20 nie będzie ciężko z miejscami w garażu :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Max, nie rzucaj się bo załatwię że będziesz robił za konia na tym kuligu :gwizdanie: ma być z klasą i tak że każdy kto zobaczy kogoś z "naszych" zrozumie skąd jesteśmy Stanley, co masz na myśli? ilość wypitych flaszek czy zabawa na poziomie i z głową? ja już jestem za stary żeby pic bez głowy, potrafię powiedzieć sobie dość ... chyba z głową w klopie :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Rafał dlaczego jedziesz autem? ja nawet niewiem gdzie ten garaż jest
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 a miszka ta pipka się pojawiła nachwilę i ani meeeeeeeeee ani beeeeeeeeeee ani sp***dalać dziady co to ku***a ma być chyba zaraz mu pojade :polew: no to jedziesz
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ja już jestem za stary żeby pic bez głowy, potrafię powiedzieć sobie dość ... chyba z głową w klopie :polew: hehe no widzę dobry klimat już mamy hehe
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 a miszka ta pipka się pojawiła nachwilę i ani meeeeeeeeee ani beeeeeeeeeee ani sp***dalać dziady co to ku***a ma być chyba zaraz mu pojade :polew: Miszka jak chcesz mogę podjechać po Ciebie :gwizdanie:no to jedziesz [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 17:31_________________________________________________ Rafał dlaczego jedziesz autem? ja nawet niewiem gdzie ten garaż jest Koło centrum :gwizdanie: Jakoś nie chce mi się pić
Maxito Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 a miszka ta pipka się pojawiła nachwilę i ani meeeeeeeeee ani beeeeeeeeeee ani sp***dalać dziady co to ku***a ma być chyba zaraz mu pojade :polew: no to jedziesz wpadasz na bibe pipko ???
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Koło centrum :gwizdanie: Jakoś nie chce mi się pić ta no mi też się niechę pić a jak już dostanę browar w łapę to wiesz... :gwizdanie: przemyśl to jeszcze Rafał nom a jak nie to bym się z tobą zabrał?
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jak pojadę sam to jadę autem, jak z żandarmem to jadę busem [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 17:34_________________________________________________YYyy pomyliło mi się to miało być na odwrót :polew:
stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jak pojadę sam to jadę autem, jak z żandarmem to jadę busem to bierz żandarma
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 garaż jest zaraz obok spiża :gwizdanie: a prezes przyszedł zj***ł wszystkich i poszedł
Rekomendowane odpowiedzi