keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 k**wa , jakie piękne auto bez rys i wgniotów i z czarnym dachem ;( ;(
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 polowałem na tą felgę ale wpadły te co mam, może na przyszły sezon :gwizdanie: jak dla mnie prosto i fajnie Daje 2tys które chcę przeznaczyć na felgi i chcę żeby moja wyglądała tak jak na zdjęciu :polew:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wiadomo że z poliftem jest dużo mniej roboty i nie trzeba żadnych zderzaków z S4, wystarcza gleba i dobre koło, już jest fajnie
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ciekawe który z nas pierwszy zrobi czarny dach
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ciekawe który z nas pierwszy zrobi czarny dach na pewno nie ja do sreberka to aż się prosi o czarny ciagle żałuje że nie mam srebrnego auta
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Nie no za dużo tych srebrnych aut już jest A tak mi się nie podobał ten kolor
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Nie no za dużo tych srebrnych aut już jest A tak mi się nie podobał ten kolor dobra, jak chcesz gadać to na gg bo nabijam Wam posty :gwizdanie: a najlepiej to będzie jak pójdę spać :> i też tak zrobię
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Nie no za dużo tych srebrnych aut już jest A tak mi się nie podobał ten kolor dobra, jak chcesz gadać to na gg bo nabijam Wam posty :gwizdanie: a najlepiej to będzie jak pójdę spać :> i też tak zrobię A tam 10 postów w tą czy w tamtą To narazie To ja też spadam :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 najlepszego jedynej chyba kobiecie na slaskich
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 nie lubie poniedziałków , musiałem wcześnie wstać o 11tej no i nie ma w poniedziałki żadnych imprez ;( no nic , ide poćwiczyć z bratem
WOLF A4 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Keżor załatw mi te śledzie do tego horusa ja sobie po nie podskocze !
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja też nie lubię poniedziałków ;( Trzeba iść do pracy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 poniedziałek jak poniedziałek, ostatni w starej pracy :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Kędziorrrrrrrr , musisz mi dograć ten wałek na płyte :slina: :slina: let's go motherfucker :banan: :banan: :banan1:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 witam niektórych mogę zdziwić ale byłem w pracy jestem ostro wyj*bany ahh trzeba pomyśleć nad jakimś urlopem kurde żeście wczoraj naspamowali i to o dziwo o motoryzacji [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 15:25_________________________________________________ Kędziorrrrrrrr , musisz mi dograć ten wałek na płyte :slina: :slina: let's go motherfucker :banan: :banan: :banan1: hehe ok
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 w czekoladzie ten wałek poleciał ostatnio , tak mi sie wkręcił że hej , normalnie Let's go ... [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 17:24_________________________________________________Kędzior http://sciagaj.org/6funyr/hm-morseton-mp3/
Rekomendowane odpowiedzi