Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ja oddałem moją do mechanika hamulce trza doprowadzić do porządku bo pedał zostaje w podłodze a w piątek trasa do WuWuA się szykuje [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 20:29_________________________________________________ hej ludziska ! :> hej kosmito
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Nie jest lajtowo tylko cała klapa tylna lata Jak się zrobi cieplej muszę wygłuszyć bagażnik i drzwi :gwizdanie: :evil: Siema Baq
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ja oddałem moją do mechanika hamulce trza doprowadzić do porządku bo pedał zostaje w podłodze a w piątek trasa do WuWuA się szykuje Nie łaska samemu odpowietrzyć hamulce
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ja oddałem moją do mechanika hamulce trza doprowadzić do porządku bo pedał zostaje w podłodze a w piątek trasa do WuWuA się szykuje [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 20:29_________________________________________________ hej ludziska ! :> hej kosmito Jaki kosmito? Czyżbym o czymś nie wiedział?
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ja oddałem moją do mechanika hamulce trza doprowadzić do porządku bo pedał zostaje w podłodze a w piątek trasa do WuWuA się szykuje [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 20:29_________________________________________________ hej ludziska ! :> hej kosmito Jaki kosmito? Czyżbym o czymś nie wiedział? :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 baq dla jaj to było, jacy wszyscy poważni :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Keżor jak tam pakowanie ci idzie? baq dla jaj to było, jacy wszyscy poważni :gwizdanie: ja niejestem poważny :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 baq dla jaj to było, jacy wszyscy poważni :gwizdanie: ja niejestem poważny :polew: Ty jesteś bardzo niepoważny
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ty jesteś bardzo niepoważny hehe niewiem dlaczego tak uważasz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 To chyba przez ten taniec tylko który bo pokazałem kilka stylów tańca
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 baq dla jaj to było, jacy wszyscy poważni :gwizdanie: Spoko, luzik. Tylko dlaczemu akurat kosmito? hahaha
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 no Rafał jakbyś te Avuski dopadł to był by Baqu masz w tym tygodniu jakiś dzień wolniejszy ? to może bym zajechał ? a najlepiej w sobote
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 To chyba przez ten taniec tylko który bo pokazałem kilka stylów tańca Chyba każdy po trochu
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Keżor jak tam pakowanie ci idzie? no musze dziś popakować jeszcze , bo sprzedałem lampki te czarne i musze jutro wysłać
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no Rafał jakbyś te Avuski dopadł to był by Baqu masz w tym tygodniu jakiś dzień wolniejszy ? to może bym zajechał ? a najlepiej w sobote Możemy się wstępnie na sobotę umówić. Postaram się ustawić pod Ciebie.
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no Rafał jakbyś te Avuski dopadł to był by Baqu masz w tym tygodniu jakiś dzień wolniejszy ? to może bym zajechał ? a najlepiej w sobote Jak je zobaczyłem na żywo to mi się spodobały właśnie :gwizdanie: Chociaż i tak nic nie przbije felg o alfy
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 To chyba przez ten taniec tylko który bo pokazałem kilka stylów tańca Chyba każdy po trochu i weź tu się wyluzuj... następnym razem siedzę na d*pie :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Wszystko pozytywnie Kędzior ta podłamałeś moje umiejętności teraz i niewiem czy już kiedyś zatańczę a miałem iść do YouCanDance :polew: [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 20:51_________________________________________________ Keżor jak tam pakowanie ci idzie? no musze dziś popakować jeszcze , bo sprzedałem lampki te czarne i musze jutro wysłać muhehehee
Rekomendowane odpowiedzi