Bulczas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jak nigdy nie oglądałem you can dance to chyba bym zaczął
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Wszystko pozytywnie Kędzior a miałem iść do YouCanDance :lol1:
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 JUST REMEMBER! THE TECHNOVIKING DOESN'T DANCE TO THE MUSIC! THE MUSIC DANCES TO THE TECHNOVIKING!
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 techno viking wymiata Ty jego czy on Ciebie uczył kroków ?
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 techno viking wymiata Ty jego czy on Ciebie uczył kroków ?
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 techno viking wymiata Ty jego czy on Ciebie uczył kroków ? spotkaliśmy się kiedyś na lovparade i dałem mu pare lekcji no fajnie człowiek trochę potaniał i już każdy ze mnie targa ;( Keżor ten kawałek z vikinga też ci wrzucić na płytkę? trzym się Rafał [br]Dopisany: 08 Marzec 2010' date=' 21:05[/size']_________________________________________________tego też uczyłem
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Kezor a wiadomo coś ws szkła ? :embarrassed: ;( ;( :beksa: :sorry: :wstydliwy:
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Kezor a wiadomo coś ws szkła ? :embarrassed: ;( ;( :beksa: :sorry: :wstydliwy: no zapomniałem , trzeba sie do MArka uśmiechnąć Kędzior , z vikinga nie musisz mi nagrywać wałka, ale zaraz poszukam i jest jeszcze taki jeden za***isty tancerz na yutube
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Kezor a wiadomo coś ws szkła ? :embarrassed: ;( ;( :beksa: :sorry: :wstydliwy: no zapomniałem , trzeba sie do MArka uśmiechnąć Kędzior , z vikinga nie musisz mi nagrywać wałka, ale zaraz poszukam i jest jeszcze taki jeden za***isty tancerz na yutube uśmiechnij się proszę, ja go nie znam
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Kezor a wiadomo coś ws szkła ? :embarrassed: ;( ;( :beksa: :sorry: :wstydliwy: no zapomniałem , trzeba sie do MArka uśmiechnąć Kędzior , z vikinga nie musisz mi nagrywać wałka, ale zaraz poszukam i jest jeszcze taki jeden za***isty tancerz na yutube uśmiechnij się proszę, ja go nie znam wszędzie tajemnice :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jakie tajemnice... nowe szkła do moich reflektorów...
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jakie tajemnice... nowe szkła do moich reflektorów... ja pamiętam na allegro 50zł chyba dałem za szkło do reflektorka
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jakie tajemnice... nowe szkła do moich reflektorów... ja pamiętam na allegro 50zł chyba dałem za szkło do reflektorka do zespolonego??? [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 21:26_________________________________________________ja nie znalazłem nic takiego, moze zle szukałem ...
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 nie chce mi sie szukać , a nie pamiętam jak to sie nazywało . koleś był chyba na tabletach jakiś i sobie tak za***iście tańcował , gwizdał i wyklepywał rytm na nogach :polew: nie nie byłeś Kędzior podobny do niego , po prostu chciałem to wrzucić dla pośmiania sie
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 zespolone? przecież ty masz te dzielone? chyba że wziąłeś te od Stanleya?[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 21:29_________________________________________________ nie chce mi sie szukać , a nie pamiętam jak to sie nazywało . koleś był chyba na tabletach jakiś i sobie tak za***iście tańcował , gwizdał i wyklepywał rytm na nogach :polew: nie nie byłeś Kędzior podobny do niego , po prostu chciałem to wrzucić dla pośmiania sie spoko luz :polew: nie kojarzę takiego filmiku ale znam taki: [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 21:33_________________________________________________zawijam spać narka
stanley Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Kędzior już śpi? Szybki chłopak, no ale laba się skończyła :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 z wieczora widzę ostro było w sobote do odcięcia w niektóchych przypadkach
stanley Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 z wieczora widzę ostro było w sobote do odcięcia w niektóchych przypadkach trzymaliśmy fason
Rekomendowane odpowiedzi