krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 z wieczora widzę ostro było w sobote do odcięcia w niektóchych przypadkach Max- wysli mi na pw tytuły płyt
Maxito Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 z wieczora widzę ostro było w sobote do odcięcia w niektóchych przypadkach trzymaliśmy fason zdjęcia nie kłamią, nie ściemniaj stanlej, a ta wyborowa na termometr nie wyglądał :polew: coś ugadaliście z koszulkami czy echo[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________ z wieczora widzę ostro było w sobote do odcięcia w niektóchych przypadkach Max- wysli mi na pw tytuły płyt krolu narazie se podaruje nie mam weny na szukanie tych zespołów albo poczekaj coś ci skrobne jutro mnie zvagujesz ???
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 tak, ciebie, kedziora, wodzunia i akjama...
stanley Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 w środę oglądam 17" :gwizdanie: PS. szukam sponsorów
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 tak, ciebie, kedziora, wodzunia i akjama... i mojego Yarisa bo nim jutro będę na spocie, Audi na warsztacie
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Nie można wysłać PW do 'Maxito', limit PW osiągnięty. -wyczysć sobie skrzynkę
stanley Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Nie można wysłać PW do 'Maxito', limit PW osiągnięty. -wyczysć sobie skrzynkę właśnie [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:50_________________________________________________Rafał: http://sprinterro.com/a4galaa/ gumy do zmiany ew. do upalania cena 1800zł
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 usunięte :bag: teraz to ja juz nie pamiętam co chciałem napisać
Maxito Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jutro mój kuzyn z pod wawki jedzie do rogala na chipsa ciekae co mu wykręci usunięte :bag: teraz to ja juz nie pamiętam co chciałem napisać spoko [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:56_________________________________________________ponawiam pytanie co z koszulkami ???
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Kabaret Limo - Hitler (Zmiana Nazwiska) :polew:
stanley Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :polew: [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:12_________________________________________________spadam spać, trzymcie się panowie
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 n 3m sie Stanley ja też zaraz spadam , nudą dziś tu wieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:31_________________________________________________Kędzior , tylko tą wersje weź , http://sciagaj.org/7r85zt/sidney-samson-riverside-mp3/ bo ta ocenzurowane bez MADA FAKA jest taka jakaś mdła [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:41_________________________________________________hahahaha :polew: :polew: znalazłem teks do tego wałka Tekst piosenki: Sidney Samson - Riverside (Let’s Go)Me plus you, that equals better equations We must do, subtraction of your clothes Me and you, got a date tonight Im gonna be so straight tonight These chicks wanna come take me right So walked in the club looking so fresh Chicks on set, drinks on deck Hickeys on my neck, but they don't care Got they hands up Put put em in the air Spot this fly chick, ask her name God damn girl you got ass for days Took to my crib we can catch a train Ain't got no whip cause my cash ain't straight Walked to the club, forgot my swag But its okay, I got a chick to bang Prim tuck low, passed this side Haters on the wall, lookin all night Jack the club, no jack and coke Skip the bar, I ain't got no flow Got no ice, got not tone Riverside (Lets go!) Let's go, let's go Me plus you, that equals better equations We must do, subtraction of your clothes Me and you, got a date tonight Im gonna be so straight tonight These chicks wanna come take me right Nuff bout me, what's up wit you 1 plus 1, it equal two You got a man, here's why I ask Back to my crib, we can do some maths You plus me and me plus you Me plus one, you plus two You plus me and me plus you Me plus one, you plus two Tu-tu-turn it up Tu-tu-turn it up Tu-tu-tu-turn it up Tu-tu-tu-turn it up Ri-ri-ri-ri-riverside, riverside Ri-ri-ri-ri-ri-ri-ri-ri-riverside, riverside, riverside, riverside Riverside (Lets go) Let's go, let's go Riverside, riverside, riverside, riverside You plus me and me plus you Me plus one, you plus two You plus me and me plus you Me plus one, you plus two Tu-tu-turn it up Tu-tu-turn it up Tu-tu-tu-turn it up Tu-tu-tu-turn it up Up up up up Riverside (Lets go) ja go chyba wezme na to karaoke [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:44_________________________________________________no dobra , jest wersja z tekstem http://sciagaj.org/VyrWpt/sidney-samson-riverside-lets-go-radio-edit-mp3/ ale ta bez tekstu lepasza ale Kędziorku , możesz nagrać obie wersje , tylko nie koło siebie [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 00:34_________________________________________________ide spać , 3mcie sie
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Nie można wysłać PW do 'Maxito', limit PW osiągnięty. -wyczysć sobie skrzynkę właśnie [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:50_________________________________________________Rafał: http://sprinterro.com/a4galaa/ gumy do zmiany ew. do upalania cena 1800zł Żadna mi to okazja a ja szukam okazji i mogą być ściorane byle by proste bo i tak będę malował na inny kolor
Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale ładna pogoda ja mam dziś wolne, macie jakieś plany na dzisiejszy dzień :gwizdanie:
OKO Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Siemano ale ładna pogoda ja mam dziś wolne, macie jakieś plany na dzisiejszy dzień :gwizdanie: heheh najpierw praca poźniej sex i na spocik
akjam Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Co tam słychać bo dawno mnie tu nie było tak na dłużej? Na spocik Miszka dziś się wybierasz?
Rekomendowane odpowiedzi