A-rek Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 ok 11 stron - nie czytam chyba zartujesz to ja zawsze nadrabiam......
Adrenalina Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 jutro jej się spodobają :doh1: za jakie grzechy???
krolu Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 ok 11 stron - nie czytam chyba zartujesz to ja zawsze nadrabiam...... nie wyrabiam już ok 11 stron - nie czytam Trzeba było przyjść wcześniej miałbyś mniej wcześniej się nie dało -spot był
Bulczas Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Gdyby nie praca pewnie też bym pojechał na spota :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 jutro jej się spodobają :doh1: za jakie grzechy??? za nasze żebrooo :polew:
Adrenalina Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 jutro jej się spodobają :doh1: za jakie grzechy??? za nasze żebrooo :polew: Ty sie lepiej jeszcze zastanów czy chesz w tym maczać paluchy???? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 jutro jej się spodobają :doh1: za jakie grzechy??? za nasze żebrooo :polew: Ty sie lepiej jeszcze zastanów czy chesz w tym maczać paluchy???? :gwizdanie: co ja poradzę jak ja lubię maczać
Adrenalina Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 napalił się jak szczerbaty na suchary.... i jak tu przegadać?
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 napalił się jak szczerbaty na suchary.... i jak tu przegadać? nieprzegadasz :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 nie wyrabiam już ja zawsze pierwsze 2 godziny nadrabiam tutaj, gliwickie, battalion, dzial felgi ale najkrocej mam w TOP 3 :>
Adrenalina Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 nie wyrabiam już ja zawsze pierwsze 2 godziny nadrabiam tutaj, gliwickie, battalion, dzial felgi ale najkrocej mam w TOP 3 :> niby najmniej nadrabiania na top3, a najwięcej czasu tam spędzasz... :gwizdanie: jak to jest?
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 niby najmniej nadrabiania na top3, a najwięcej czasu tam spędzasz... :gwizdanie: jak to jest? kobieta tego nie zrozumie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 nie wyrabiam już ja zawsze pierwsze 2 godziny nadrabiam tutaj, gliwickie, battalion, dzial felgi ale najkrocej mam w TOP 3 :> niby najmniej nadrabiania na top3, a najwięcej czasu tam spędzasz... :gwizdanie: jak to jest? yyyyyy no bo............ yyyyyyy marzy mi sie zostac moderatorem tego tematu :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 nie wyrabiam już ja zawsze pierwsze 2 godziny nadrabiam tutaj, gliwickie, battalion, dzial felgi ale najkrocej mam w TOP 3 :> niby najmniej nadrabiania na top3, a najwięcej czasu tam spędzasz... :gwizdanie: jak to jest? yyyyyy no bo............ yyyyyyy marzy mi sie zostac moderatorem tego tematu :gwizdanie: biorąc pod uwage aktywnośc i liczbe postów już dawno powinieneś nim zostać
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 biorąc pod uwage aktywnośc i liczbe postów już dawno powinieneś nim zostać do tego twoje avatary i jest wypass
Adrenalina Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 biorąc pod uwage aktywnośc i liczbe postów już dawno powinieneś nim zostać do tego twoje avatary i jest wypass a ty może poszedłbyś już spać...? jak masz jutro dla mnie fele wybierać, to przynajmniej dopilnuj żeby były nienaganne ! dobrej nocki chłopacy
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 a ty może poszedłbyś już spać...? jak masz jutro dla mnie fele wybierać, to przynajmniej dopilnuj żeby były nienaganne ! dobrej nocki chłopacy hehe spoko właśnie sobie popijam mleko :gwizdanie:
keżor Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 siema ide do garażu i nie wyjde stamtąd dopóki fura nie będzie sama sie odpychać
Rekomendowane odpowiedzi