Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze że dużo śpisz :polew: :polew:

za ten grill to będziesz musiał mi flaszke postawić :tongue4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty mi stawiasz dwie flaszki ja Tobie jedną. Jak to będzie w ten sam dzień to będzie ogień :evil:

Opublikowano

Ty mi stawiasz dwie flaszki ja Tobie jedną. Jak to będzie w ten sam dzień to będzie ogień :evil:

hehe jak byśnie pamiętał to ty już mi wisisz jedną flaszkę czyli jest 2-2 :> nom będzie ciekawie :naughty:

Opublikowano

hehe jak byśnie pamiętał to ty już mi wisisz jedną flaszkę czyli jest 2-2 :> nom będzie ciekawie :naughty:

A za co drugą bo chwilowo mam zanik pamięci :decayed:
Opublikowano

no to będą karne

:polew: :polew:

Opublikowano

k**wa , auta jeszcze nie poskładałem , ale już mnie tak wszystko w garażu drażniło , że musiałem z tamtąd wyjść bo bym coś rozkur**ł :angry:

mam nadzieje , że jutro już auto ożyje.

a co do prosiaków , to 10mm dystans jest za mały :gwizdanie: także szukam 15mm i 20mm i przymierzam i chyba zakupie te fele , bo mam tą jedną na aucie i jest :piroman:

Opublikowano

a jesteś teraz sam czy z Moniką bo niewiem czy pisać :gwizdanie: :polew: :polew:

Opublikowano

Z Moniką :tongue4: Już wiem :decayed: Keżor dawaj fotki prosiaka :decayed:

Opublikowano

a jesteś teraz sam czy z Moniką bo niewiem czy pisać :gwizdanie: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

ja wiem o co chodzi :decayed:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 17:58_________________________________________________

ku***a , auta jeszcze nie poskładałem , ale już mnie tak wszystko w garażu drażniło , że musiałem z tamtąd wyjść bo bym coś rozkur**ł :angry:

mam nadzieje , że jutro już auto ożyje.

a co do prosiaków , to 10mm dystans jest za mały :gwizdanie: także szukam 15mm i 20mm i przymierzam i chyba zakupie te fele , bo mam tą jedną na aucie i jest :piroman:

Keżor, to może ja odkupie od Ciebie te dystanse, może mi podejdą

i śruby też pewnie bede musiał zmienic :gwizdanie:

Opublikowano

ffdbe42809ef4ccb.jpg

3bdc21fef0e965dc.jpg

jak dla mnie będzie mega :kox:

Opublikowano

nom jak założysz zderzak to będzie koks :naughty:

Opublikowano

keżor, co z tymi dystanami?

mam do Ciebie zaraz podjechać? :polew:

Opublikowano

mam dwa dystanse po 5mm i to pożyczone . teraz zanim kupie własne musze pożyczyć dystanse 15 i 20 :decayed:
Opublikowano

mam dwa dystanse po 5mm i to pożyczone . teraz zanim kupie własne musze pożyczyć dystanse 15 i 20 :decayed:

a są gdzieś w kato do kupienia?

masz jakies namiary ?

Opublikowano

No jak poskładasz wszystko to dopiero będzie widać efekt ale pewnie będzie nieźle :kox:

Opublikowano

narazicho rezacze :hi:

czas na :drunk: :drunk:

Opublikowano

masz jakies namiary ?

jak Ty masz Avusy to polecam także 15 i 20 , ja tak miałem i było idealnie

znalazłem coś takiego

http://www.allegro.pl/item934005587_audi_vw_skoda_seat_dystanse_fansze_15mm.html

http://www.allegro.pl/item934005615_audi_vw_skoda_seat_dystanse_fansze_20mm.html

także możemy sobie zamówić i będzie taniej , ale ja bym też potrzebował srubki :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

masz jakies namiary ?

jak Ty masz Avusy to polecam także 15 i 20 , ja tak miałem i było idealnie

znalazłem coś takiego

http://www.allegro.pl/item934005587_audi_vw_skoda_seat_dystanse_fansze_15mm.html

http://www.allegro.pl/item934005615_audi_vw_skoda_seat_dystanse_fansze_20mm.html

także możemy sobie zamówić i będzie taniej , ale ja bym też potrzebował srubki :gwizdanie:

tez potrzebuje śrubki :gwizdanie: :confused4:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 18:16_________________________________________________tutaj mamy z Mikołowa, ja bym mógl w poniedziałek podjechac kupić

http://www.allegro.pl/item956634630_dystanse_sruby_5x112_20mm_audi_a4_a6_passat.html