Bulczas Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Witam wszystkich Troche mnie nie bylo, szkolenie w pracy czyli i nie bylem w stanie pisac Ale mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie i pojawie sie na spocie. Keżor wez mi tym razem ramki bo tylna mi pekla i rejestracje zgubie w koncu..
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja to czytam to zastanawiam się czy mam jutro przyjechać czy jednak mi coś grozi, bo widzę że jakieś persfazje wchodzą w grę, a co dopiero jak będę sam na obcym terenie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 perswazja ustna :polew: :polew: dobrze, że nie napisał: "Masz byc" :gwizdanie: Krolu do Ciebie się to tyczy : MASZ BYC ! ! ! :polew: :gwizdanie: ...BĘDZIESZ tak bo musze komus koła przywiezc, pomoc z spalaniem w AVF-ie i przewagowac inne wasze padła... a do tego mam mega program na OBDII do mierzenie przyspieszenia 0-100 i ilości koni (od Piterry - zobaczymy jak to działa) widzisz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja to czytam to zastanawiam się czy mam jutro przyjechać czy jednak mi coś grozi, bo widzę że jakieś persfazje wchodzą w grę, a co dopiero jak będę sam na obcym terenie :gwizdanie: Miszka napisz mu, że ma by to przyjedzie, co będziemy się nad tym rozwodzić :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 siemka Rafal Pucek no przyjechal byś tym razem, jak ktos sie bedzie burzył to stanę ZA Tobą - dosłownie [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:58_________________________________________________Nie no Krolu z tego co pamiętam to Pucek nie w mojej wadze chodzi jak by co
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 odkąd Cie poznałem to odrazu tak się po tyłach czaiłeś, a teraz wkońcu się przyznałeś że lubisz inaczej :laghing2:
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 odkąd Cie poznałem to odrazu tak się po tyłach czaiłeś, a teraz wkońcu się przyznałeś że lubisz inaczej :laghing2: przyznał się 2 strony wcześniej :gwizdanie: :gwizdanie: po emotach
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no wiem, dlatego mam czas do tej 19:00 żeby się grubo zastanowić a jakieś atrakcje tam macie? czy będziemy stać tak jak na Gliwicach, no i tyle
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no wiem, dlatego mam czas do tej 19:00 żeby się grubo zastanowić a jakieś atrakcje tam macie? czy będziemy stać tak jak na Gliwicach, no i tyle No czester ma byc nową furą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to jest z wielu
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no wiem, dlatego mam czas do tej 19:00 żeby się grubo zastanowić a jakieś atrakcje tam macie? czy będziemy stać tak jak na Gliwicach, no i tyle stać i doggy style
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 noo i ta granatowa eSa ma być... kit że na kołpakach, ale jak jedzie hehheheh Miszka, zmień te zioła na coś słabszego
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 noo i ta granatowa eSa ma być... kit że na kołpakach, ale jak jedzie hehheheh Miszka, zmień te zioła na coś słabszego a potem ma się hemoroidy :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Pucek patrząc na to zdjęcie zaraz pod ilością Twoich wiadomości chciałem Ci zaimponować ale widzę, żę z ludźmi to za mało, jak dla Ciebie :polew:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 wiesz, trzeba spróbować wszystkiego
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Pucek ma tyle wiadomości bo on tylko SMS-owi beształ jego mega rezanie... :naughty:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 tam nie nabija a szkoda musze do tego czasu wyrezać fure niż przyjedzie, znów go pogrąże :>
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 tam nie nabija a szkoda musze do tego czasu wyrezać fure niż przyjedzie, znów go pogrąże :> nabija co ty gadasz...
stanley Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Panowie mam problem Jakiś czas temu padł mi laptop ( zmarł mając lat 7 ) Z uwagi na to, że na twardym dysku miałem troche rzeczy, które chciałbym odzyskać, potrzebuje jakiś czytnik do którego można podłączyć dysk po wyjęciu go z laptopa ( miałem takie coś do twardzieli ze stacjonarnego kompa i podłaczało się to pod USB) ma, ktoś coś takiego do pochytania?? PS. nie chcę nikomu oddawać całego kompa, bo sam tam poufne dane ( np zdjęcia z mojego kawalerskiego itd )
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Panowie mam problem Jakiś czas temu padł mi laptop ( zmarł mając lat 7 ) Z uwagi na to, że na twardym dysku miałem troche rzeczy, które chciałbym odzyskać, potrzebuje jakiś czytnik do którego można podłączyć dysk po wyjęciu go z laptopa ( miałem takie coś do twardzieli ze stacjonarnego kompa i podłaczało się to pod USB) ma, ktoś coś takiego do pochytania?? PS. nie chcę nikomu oddawać całego kompa, bo sam tam poufne dane ( np zdjęcia z mojego kawalerskiego itd ) ja nie pomoge, spróbuj Vag-iem ide spac mialem film obejrzeć, a tu mi za dużo czasu zlecialo, do jutra
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 pewnie królu sobie z tym poradzi bo to taki mały mega mózg to jutro dziewczyny się widzimy
Rekomendowane odpowiedzi