Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Bulczas te Twoje fele nie są fajne są kurna Felek mega a Stanley wrzucił już te legendarne Avusy ? musi zakupić dystanse i dopiero zarzuci ale myślę że na wtorek da radę Miszka fele Rafała to nic na zdjęciach zobaczysz na żywo to dopiero jest efekt jak tam pobalowałeś wczoraj? siema Max ty głodomorze hehe
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 wczoraj pas,sił nie starczyło, śmigam na obiad do potema
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 wczoraj pas,sił nie starczyło, śmigam na obiad do potema ja sobie rosołek wypiłem
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Wróciłem z rezania Przymocowałem skrzynkę w bagażniku na szybko i trochę obmyłem auto Wypolerowałem grill że się świeci jak psu jajca. Na wtorek fele będą wypolerowane pastą tempo i dopiero się będą świecić. wczoraj Kędzior były trochę brudne :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________Smak wszystkim też będę jadł
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Wróciłem z rezania Przymocowałem skrzynkę w bagażniku na szybko i trochę obmyłem auto Wypolerowałem grill że się świeci jak psu jajca. Na wtorek fele będą wypolerowane pastą tempo i dopiero się będą świecić. wczoraj Kędzior były trochę brudne :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________Smak wszystkim też będę jadł ty już lepiej nic więcej niemów ... hehehe nom smacznego smacznego[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 13:50_________________________________________________nie ma to jak dobre podejście do klienta :polew: :polew: http://www.youtube.com/watch?v=4T0rU8Gf2Hw&NR=1
krolu Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 elo krolu jak tam logi dziś wieczorem - ci je zrobię.... :embarrassed: też mi się przedchwilą przypomniało... [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 14:37_________________________________________________p.s późnym wieczorem
krolu Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jak Adaś był kierowcą radsiarz niepił?? to jak imprezka fajna była nom to elegansio :> były jakieś ciekawe niunie?? ja nie piłem, za to BLB upalałem i to upaliłem go - dosłownie :embarrassed: :decayed:
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jak Adaś był kierowcą radsiarz niepił?? to jak imprezka fajna była nom to elegansio :> były jakieś ciekawe niunie?? ja nie piłem, za to BLB upalałem i to upaliłem go - dosłownie :embarrassed: :decayed: no aż sie z hamulców kopcilo
krolu Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jak Adaś był kierowcą radsiarz niepił?? to jak imprezka fajna była nom to elegansio :> były jakieś ciekawe niunie?? ja nie piłem, za to BLB upalałem i to upaliłem go - dosłownie :embarrassed: :decayed: no aż sie z hamulców kopcilo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dobrze, że turbiny nie oglądałeś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jak Adaś był kierowcą radsiarz niepił?? to jak imprezka fajna była nom to elegansio :> były jakieś ciekawe niunie?? ja nie piłem, za to BLB upalałem i to upaliłem go - dosłownie :embarrassed: :decayed: no aż sie z hamulców kopcilo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dobrze, że turbiny nie oglądałeś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no jak keżora odwoziłeś to coś cie długo nie było :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 nie wiem czy kogos to interesuje ale fajny filmik :gwizdanie: http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=19349
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 z popołudnia nie wiem czy kogos to interesuje ale fajny filmik :gwizdanie: http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=19349 3:13
Rekomendowane odpowiedzi