fotograf87 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam !!! Chce zrobić w miarę możliwości ciekawa zabudowe car-audio, Chodzi mi o subwooferek w bagażniku mojego AVANTA, chce aby wygladało to dość dobrze i jednocześnie zostało mi troszke bagażnika.. Mam do dyspozycji subwoofer ROCKFORD Fosgate T1 12" Może ma ktoś juz coś zrobione w tym kierunku. Chetnie obejrze wasze pomysly pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tez mam ten sub w moim Avancie nie zabudowane tylko w skrzyni Bassreflex.
fotograf87 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 bardzo dobry sprzecik... ja mam dwa takie głosniki.... mogę je sprzedac... 4 miesieczne... wygladaja i graja jak nowe a powiedz mi jakiej wielkosci masz skrzyneczke? i pod jakim wzmacniaczem gra?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 bardzo dobry sprzecik... ja mam dwa takie głosniki.... mogę je sprzedac... 4 miesieczne... wygladaja i graja jak nowe a powiedz mi jakiej wielkosci masz skrzyneczke? i pod jakim wzmacniaczem gra? Skrzynia ori z taka kupilem, wzmak Crunch GP 1500.1
fotograf87 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 no sprzecik spoko... tylko pewnie jest problem z dostaniem sie do kola zapasowego (a wlasciwie pewnie zestawu naprawczego) ?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nawet nie taki wielki, bo ten maly wzmak i kondensator przymocowane sa do tego okraglego dekla i chcac sie dostac do zestawu unosze caly dekielek wraz z zamocowanyni czesciami. Dlugosc kabli pozwala na bezproblemowe odchylenie i odlozenie calosci na bok.
variocustoms Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 fotograf zerknij na www.audiocomplex.pl bo widzę, że uparty jesteś
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 fotograf zerknij na www.audiocomplex.pl bo widzę, że uparty jesteś No to to juz wyzsza jazda Pomijajac juz koszty takiej zabudowy wazne bylo dla mnie, wykorzystanie powieszchni ladownej bagaznika. Zdarza sie, ze musze czasami cos przewiezc z A na B wiec cos takiego uniemozliwia taka operacje. Moja skrzynie moge w kazdej chwili bezproblemowo wyjac i to bylo dla mnie podstawowe kryterium montazu.
fotograf87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 vario-tech mi nie chodzi o profesjonalna zabudowe.. bo na taka to nie mam pieniazkow... myslem ze moze ktos juz cos ma zrobione z pomyslem i wstawi w ten watek fotki tak jak to zrobil jeden z naszych kolegow
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Wbrew pozorom zabudowanie suba w schowek po stronie bagażnika nie jest bardzo drogi, dałem linka bo tam są fotki takiej zabudowy w B7
fotograf87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 dopiero jak teraz napisales to znalazlem ze fotki suba w zabudowie boczku... wyglada ciekawe... ale u mnie bylby problem dlatego ze moj głośnik ma 17cm głebokosci montazowej ;/
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pogadaj z audiocomplex z Jackiem bo oni i RF i Oriona pakują w boczki a Audi ma dosyć głębokie te boczki.
Rekomendowane odpowiedzi