Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

J E L I T O >>> e61 +ori felga 19' z M6 +czarny nosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za***iste :good:

Ja bym bral :decayed:

Opublikowano

szajba w h*j :shocked: :shocked: :slina: :slina: bierit te alu

Opublikowano

Felga bardzo fajna i widac, ze opony jest nawet sporo [na oko tyle, ile przy 19" w B6].

Ja bym bral :naughty:

Opublikowano
  • Autor

muszę poczekać tydzień aż się określi z ceną, ale przyznam że podobają mi się strasznie, jedynie obawiam się rozmiaru:/

Opublikowano

Jaka szerokosc felg i opona?

Opublikowano

Rewelacja :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

rozmiary o ile pamiętam..

przód 9,5 i tył 10,5 cala

Opublikowano

kozak furacz :slina: gratuluje zakupu :>

co do felg to bierz, nawet sie nie zastanawiaj :)

nie probowales robic zdjec auta w tym bunkrze naprzeciwko ? fajne tam wychodzą :cool1: tylko szkoda ze tam troche szkla lezy...

Opublikowano

Fela konkretna :kox: Szkoda że to nie BBS tylko ASA. Ale mimo wszystko warto :wink4:

Opublikowano

bmw fajne nie powiem powozil by sie :wink4: Ale jezdzilem e39 z 3.0 benzyna i potem jezdzilem b6 1.8t quattro... Powiem wam ze lepsze wrazenie zrobilo na mnie b6... miejsca prawie tyle samo, w srodku jakby przyjemniej a wlasnosci jezdne bija ta bmke na glowe... i to jest auto o klase nizsze! Duza jest roznica miedzy komfortem e39 i e61?? Bo jesli nie to kasa wieksza niż a4 więc po co przepłacać :wink4: Ale wrażenie robi bardzo duże... tylko tak jak koledzy pisali sedan jest juz całkiem śliczny :) Milego użytowania :good:

Opublikowano
  • Autor

chyba coś Ci się pokręciło, miejsca w e39 jest nieporównywalnie więcej bo poprostu auto większe w b6 jest ciasno a za kierowcą nikt nie siądzie.

Ale jezdzilem e39 z 3.0 benzyna i potem jezdzilem b6 1.8t quattro... Powiem wam ze lepsze wrazenie zrobilo na mnie b6... miejsca prawie tyle samo, w srodku jakby przyjemniej a wlasnosci jezdne bija ta bmke na glowe.

Dziwne bo 3.0 w BMW ma w serii 231KM (7,4s do100) a audi chyba 150KM (8,6s) ale odczucia to jedno a real co innego. Większe auto inaczej czuć przyśpieszenia i prędkość.

Duza jest roznica miedzy komfortem e39 i e61??

Ja odczuwam teraz dużą różnicę na minus. Wszystko wina opon ponieważ teraz mam cholernie twarde runflat'y. Mam zamiar je wywalić bo na tym nie da się jeździć w Polsce.

Myślę że b6 i e39 nie można porównywać.

Opublikowano

felgi lux :> bierz i nie zastanawiaj sie nawet :naughty:

Opublikowano

nie miałem na mysli przyspieszenia bo a tych wersjach silnikowych bmw jest bardzo żwawe :naughty: No a z tym miejscem w srodku bym polemizował... Jest mniej w b6 ale niewiele... zresztą rozmawiałem z kumplem który sprowadza przeważnie 3 marki( audi . bmw , mercedes) i powiedział ze własnie w b6 jest juz dużo miejsca i bardziej by ją porównał do serii 5 niż serii 3 bmw... takie jest moje zdanie :rolleyes:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie tylko w Audi są wady fabryczne w silnikach :tongue4:

ale pewnie juz wiesz,ze w Twoim 3.0D jest problem z łopatkami w kolektorze

poaz tym fura konkretna, sam sie nad nia zastanawiam ale E60

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Słyszałem ale ja mam już poprawiny kolektor. :)

Sprawa kół; niestety kolega sprzedał auto z kołami:/ ale za to pojawiły się u mnie czarne nerki :)

Fotki niedługo.[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 17:13_________________________________________________Jeśli kogoś interesuje jeszcze moje bmw to prezentuję nowe fotki.

Dawno nie aktualizowałem galerii. teraz auto wygląda tak :)

dscn0334i.jpg

dscn0335.jpg

dscn0336s.jpg

dscn0337o.jpg

dscn0338z.jpg

dscn0339h.jpg

dscn0340c.jpg

dscn0341x.jpg

dscn0342y.jpg

dscn0344n.jpg

dscn0345e.jpg

dscn0346c.jpg

dscn0347g.jpg

Opublikowano

m.a.s.a.k.r.a :good: :good:

Opublikowano

piekna "5" moje nastepne auto ale w sedanie i tez m-pakiecie :kox: za***isty masz srodek taki bym chcial i ta kiera jest :kox: trzymalem taka w bmw 120d 2005r i swietnie uczucie oraz wyglad , wybor felg chyba jeden z 2 najlepszych do tego modelu :good:

Opublikowano

pancerny grubasek :good:

Opublikowano

Furmanka Wyjebongo :slina:.....nie parują ci halogeny bo na fotce widać jak by zaparowały

Opublikowano

fura :kox:

jak dla mnie felgi BMW nie mają sobie równych :slina: