Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Michael Jackson nie żyje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę? ikona muzyki od lat 70` :notworthy:

Opublikowano

był jaki był

był za***isty!!!

Opublikowano
  • Autor

no osobiście nie znałem , a dużo sie mówiło o nim i o dzieciach i w ogóle to co ze sobą zrobił ...

dlatego napisałem że był jaki był :)

jeżeli chodzi o muzyke to była genialna i dla mnie numer jeden jest http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU :hi:

[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 00:50_________________________________________________zobaczcie sobie link który wysłałem , jeb..e dzieci neo ... niby już potwierdzili że umarł , a 19sekund temu dodane komentarze typu R.I.P. :wallbash: i to w filmiku wstawionym w 2007roku

Opublikowano

Dziwak był, ale za muzę pełen szacun :hi:

Opublikowano

szkoda człowieka :confused4:

Opublikowano

Wielka szkoda dla muzyki.

WIELKA...

Można go lubić, można i nie, ale jego wkład w świat muzyki i kultury jest niezaprzeczalny.

Rest In Peace Michael...

Opublikowano

;(

Opublikowano

no osobiście nie znałem , a dużo sie mówiło o nim i o dzieciach i w ogóle to co ze sobą zrobił ...

dlatego napisałem że był jaki był :)

jeżeli chodzi o muzyke to była genialna i dla mnie numer jeden jest http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU :hi:

[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 00:50_________________________________________________zobaczcie sobie link który wysłałem , jeb..e dzieci neo ... niby już potwierdzili że umarł , a 19sekund temu dodane komentarze typu R.I.P. :wallbash: i to w filmiku wstawionym w 2007roku

Z Tymi dziecmi to nic nigdy nie bylo potwierdzonego.. Pamietaj tam gdzie duza kasa tam tez zazdrosc i proby szantazu zniszczenia wizerunku itd.. Niestety czlowiek to zachlanna bestia i bardzo zazdrosna chcialby wszystko miec a przy tym sie nie narobic.. No ale nie mozna tez tego odrzucic..

Co do Michaela to byl legenda za zycia.. I to jest wlasnie wielkosc jego Osoby.. Niech Spoczywa w Pokoju w sumie jego zycie bylo juz jedna wielka mekka bez tony proszkow nie dawal by rady po prostu..

;(

Zegnaj Krolu :hi:

Opublikowano

ano szkoda czlowieka :smutas:

Opublikowano

O nie ;(

Opublikowano

[*]

Opublikowano

[ * ]

Opublikowano

Szkoda człowieka :kwasny:

Opublikowano

Dziwak był, ale za muzę pełen szacun :hi:

Popieram. Full respect :notworthy: :notworthy: :notworthy: Na szczęście jego muzyka nie zginie nigdy.

Opublikowano

smutno

Opublikowano

No no król odszedł... dowód nie pokonany rekord wszech czasów ilości sprzedanego albumu :embarrassed:

Opublikowano

Jak wczoraj wylaczalem peceta [podawali informacje o karetce] to juz mialem przeczucie...

Smutno.

Opublikowano

na każdego przychodzi pora... ale trzeba przyznać że wkład w światową muzykę miał ogromny...

niech spoczywa w pokoju...